Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gombás fertőzés, mit tegyek,...

Gombás fertőzés, mit tegyek, hogy elmúljon végre?

Figyelt kérdés

Voltam orvosnál, kaptam rá antibiotikumot és canesten kúpot, 2 hét volt a kúra. Jobb lett ugyan sokkal, de nem múlt el teljesen, még mindig van sárga folyásom.

Vissza kéne mennem, vagy ha veszek egy canesten kombit és utána tejsavas kúpot, ami helyreállítja a flórát az jó lesz?

2011. márc. 9. 12:54
 1/8 Tinker Bell ***** válasza:
Én visszamennék a helyedben! Nekem is volt hasonló problémám és azt sem tudták elsőre kezelni. Érdemes inkább orvossal megbeszélni az ilyet, mint otthon mahinálni!
2011. márc. 9. 13:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Elsőre nem is vett mintát, csak megnézett. Ezt mondjuk kellett volna?
2011. márc. 9. 13:12
 3/8 Tinker Bell ***** válasza:
Orvosa válogatja, de ha nem vesz mintát előbb-utóbb, akkor el lehet szaladgálni egy évig is az orvoshoz meg a gyógyszertárba olyan gyógyszerekért ami nem ér semmit!
2011. márc. 9. 13:19
 4/8 Tinker Bell ***** válasza:
Ja és ha véletlenül Candidád van, akkor ahhoz nem elég egy sima krém vagy kúp, mert azt összetetten kell kezelni. Teljes étrendváltoztatással jár. Ezt csak mintából tudja megállapítani.
2011. márc. 9. 13:20
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem is menj vissza, mond meg hogy még folyásod van meg a színét is( a sárga folyás pl nem gombára utal)
2011. márc. 9. 15:54
 6/8 A kérdező kommentje:

Sárga van. Az mire utal?

(Egyébként kértem időpontot, mert szerintük ez nem sürgős eset...)

2011. márc. 13. 20:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudtommal a sárga folyás bakteriális fertőzésre utal, a krémszerű fehér bő váladék viszketéssel, a gombás fertőzés.Mintát mindenképpen vennie kellett volna,bár ha antibiotikumot írt fel, tudhatta, hogy nem gomba, viszont nem lehetett elég erős a gyógyszer ha visszajött.Az a biztos ha visszamész, mert nem játék az ilyen fertőzés,még meddőséget is okozhat.Ha van partnered, őt is vizsgálni, kezelni kell.

2011. márc. 18. 15:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne nyalasd ki magad a hapsiddal, és ha akarja csinálni, akkor se engedd neki. Egy férfiállat szájánál fertőzőbb dolog kevés van. Jah és ne is maszturbálj. Meg naponta vegyél fel tsizta alsóneműt.

El kell múlnia magától.

2011. ápr. 4. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!