Gombás fertőzés, mit tegyek, hogy elmúljon végre?
Voltam orvosnál, kaptam rá antibiotikumot és canesten kúpot, 2 hét volt a kúra. Jobb lett ugyan sokkal, de nem múlt el teljesen, még mindig van sárga folyásom.
Vissza kéne mennem, vagy ha veszek egy canesten kombit és utána tejsavas kúpot, ami helyreállítja a flórát az jó lesz?
Sárga van. Az mire utal?
(Egyébként kértem időpontot, mert szerintük ez nem sürgős eset...)
Szia!
Tudtommal a sárga folyás bakteriális fertőzésre utal, a krémszerű fehér bő váladék viszketéssel, a gombás fertőzés.Mintát mindenképpen vennie kellett volna,bár ha antibiotikumot írt fel, tudhatta, hogy nem gomba, viszont nem lehetett elég erős a gyógyszer ha visszajött.Az a biztos ha visszamész, mert nem játék az ilyen fertőzés,még meddőséget is okozhat.Ha van partnered, őt is vizsgálni, kezelni kell.
Ne nyalasd ki magad a hapsiddal, és ha akarja csinálni, akkor se engedd neki. Egy férfiállat szájánál fertőzőbb dolog kevés van. Jah és ne is maszturbálj. Meg naponta vegyél fel tsizta alsóneműt.
El kell múlnia magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!