Mi lehet velem vajon? Felfázás, vagy egyéb?
Figyelt kérdés
Múlt héten egyszer csak elkezdett a húgycsövemnél olyan kellemetlen érzésem lenni. Mintha pisilni kéne, de nem jött, csak az inger. Utána meg pisiléskor a végén, mikor az utolsó cseppek jöttek, akkor fájdalom. De az alhasam nem fáj, nem csíp a pisilés. Vettem egy urogen nevű, természetes alapanyagú szert, ami ilyen felfázásokra, húgyúti panaszokra jó. Szedtem 1 hétig. El is múlt a dolog. Egyre jobb lett. Aztán tegnap előtt a párom orálisan kielégített és utána másnap ugyaúgy előjött ez az érzés. Ma megint fáj a pisilés végén. De nem pisilek sűrűbben, nem fáj az alhasam, nem szúr és nem csíp a pisilés. Csak ez a fájdalom az utolsó cseppeknél, ami belehúz a húgycsövembe, nem tudom másképpen megfogalmazni. Mi lehet ez szerintetek??2011. márc. 8. 13:15
1/2 anonim válasza:
a húgyhólyag-gyulladást sokan összekeverik a felfázással, ha fájdalommal járt, az bizony hólyaggyulladás, és baktérium okozza, ne te kezeld, menj orvoshoz reggeli első vizelettel, és ad rá antibiotikumot. ne húzd sokáig, mert még rátér a vesédre!
2/2 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám, csütörtökön megyek nőgyógyászhoz.
Budapesten keresnék valakit aki megbízható, nem tudsz egyet? Akár ketten is elmehetnénk:). Csak kibíram odáig pisilés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!