Mi lehet velem? Melyik a valószínűbb, baba, vagy
felfázás?
Figyelt kérdés
Több,mint egy hete késik a menszeszem,de ez mostanában megszokott.A múlt hónapban is egy hét késéssel jött meg,és előtte 1-2 napig olyan érzésem volt,mint amikor fel vagyok fázva.Folyamatosan pisilni kellett járnom.Most ismét ez a szitu,késik,talán van már 8-10 napja is hogy meg kellett volna jönnie.De egyenlőre csak az érzés van.Már kb 2 hete fehér folyásom van,nem sok,de észrevehető.Csütörtökön pedig megint előjött ez a felfázós érzés,magyarul félpercenként pisilni kell!Más tünet eddig nem volt,de tegnap este óta viszont picit fáj a hasam,a petefészkemnél.Nemtudom mire vélni a dolgokat,inkább attól félek,hogy felfázás,ugyanis a munkahelyem eléggé hideg van.Hiába öltözök be,mint egy eszkimó,mindig fázom.Elképzelhető,hogy emiatt van az egész?
2009. máj. 11. 19:02
1/8 anonim válasza:
Teszt? Szerintem aktuális lenne? Amúgy szeretnél babát, rajta vagytok az ügyön? Nekem is a gyakori pisilés volt az első tünet, persze a teszt után.
2009. máj. 11. 19:05
2/8 A kérdező kommentje:
Igen szeretnénk már végre egy babát!Másfél éve próbálkozunk...:(
A teszttel mindenképpen várok hétvégéig,a sok csalódás miatt...
Én attól félek,ez a sok pisilés,csak a hülye klíma miatt van!Te mit éreztél még?
2009. máj. 11. 19:17
3/8 anonim válasza:
Nekem még megjön érzésem volt. Amiatt is csináltam tesztet, mert idegesített, hogy nem tudtam, hogy meg akar jönni vagy nem. És a mellem is feszül még néha. 6 hetes vagyok.
2009. máj. 11. 19:34
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem a mellem nem feszül,meg nem is érzékeny.Megjön érzésem meg volt,de most egy-két napja nem érzem.
Szerinted egyébként lehetséges,hogy a hidegtől van ez?
2009. máj. 11. 19:39
5/8 A kérdező kommentje:
mármint a folyamatos pisilés..:P
2009. máj. 11. 19:39
6/8 anonim válasza:
Szia! Én ugyan még nem vagyok terhes, de nagyon sok kismamától olvastam, hogy meg akart fagyni mikor teherbeesett, és ez is egyik jele lehet annak. A sok pisilésről meg nem is beszélve. Szerintem van esélyed a babára, én legalábbis nagyon drukkolok Neked, hogy sikerüljön...a tüneteid alapján nincs minden veszve :-))
2009. máj. 11. 20:18
7/8 A kérdező kommentje:
Én nem folyamatosan fázom,csak a munkahelyemen,ahol tényleg hideg van!
Tehát igazából csak a késés,és a sok pisilés ami lehet tünet.
De a késés már máskor is előfordult,a másik meg ugye lehet a hidegtől.
De én is reménykedem.Annyira jó lenne már végre!
2009. máj. 11. 21:32
8/8 A kérdező kommentje:
Most jut eszembe!Ott lent,az intim részeknél is van egy olyan fura,feszítő érzés.Nem emlékszem rá,hogy máskor,felfázásnál volt-e ilyen?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!