Mit használtok intim mosakodásra?
Figyelt kérdés
Az intim mosakodók nem igazán tartoznak a kedvenceim közé, én szappanos vizet használok, kíváncsi lennék ki mit használ, és kinek mennyi fertőzése volt már és úgy mit használ. Én egy több mint fél éve tartó fertőzésben vagyok, és egyik orvos ezt mondja a másik azt. Ti mit javasoltok? Van aki csak sima vizet mond.2011. márc. 7. 20:35
1/8 anonim válasza:
szappanos vízzel, doki tanácsára
milyen tüneteid vannak, kenettenyésztést csinált a dokid? sima nőgyógyász vagy bőr- és nemibeteg gondozó?
2/8 anonim válasza:
én sima tusfürdőt használok oda is, még sose volt bajom, pedig olyan 16 éves koromig még a nyilvános vécékre is ráültem... szerencse kérdése :S de jaja hogy ha fertőzésed van akkor jobb valami gyógyszertári illatanyagmentes mosakodóval szerintem.
4/8 A kérdező kommentje:
Tüneteim már nincsenek mert az 5 hónapos kezelés után kihalt a hüvelyflórám és most arra kaptam krémet amit 4 hónapig kell használnom, és 3 héten túl vagyok és elég sok folyásom lett és néha mintha viszketne de nem lent hanem a nagy szeméremajkam. Nőgyógyász, de már vagy az 5. és volt 2 szer kenettenyésztés.
2011. márc. 7. 20:52
5/8 anonim válasza:
Ha rendszeresen tisztálkodsz, a legjobb a sima meleg víz.
6/8 anonim válasza:
Babszappant, vagy babatusfürdőt fel kell higítani vízzel. Az a legjobb. Ezek az intim lemosó vackok mind szarok, nekem azóta múlt el a gombám, mióta leszoktam róluk.
7/8 anonim válasza:
szerintem használj ilyen intim mosakodószert én nekem is volt fertőzésem és én is kigyógyultam belőle két három nap
alatt !!
8/8 anonim válasza:
nekem azóta nincs gombám, mióta intim mosakodót használok, bevált márkától függetlenül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!