Mi történik, ha még sem gombám van, és Canesten kombit használok?
Figyelt kérdés
Először fordult velem elő ilyen. A tüneteim megegyeznek azzal, amiket a hüvelygombáról olvastam. El akartam menni orvoshoz, de csak jövőhétre lenne időpont, és nem túl kellemes érzés, plusz nem feltétlenól szeretnék még egy hetet várni a kezeléssel...azt hiszem, ez a 4. nap, hogy viszket. És arra gondoltam, kipróbálnám a Canesten 3 napos kezelését, és ha az nem használ, akkor még mindig elmehetek jövőhéten az orvoshoz... Vagy ezzel többet árthatok, mint használok? Nem tudom. A tünetek ugyanazok..a Canesten kombi pedig vény nélkül kapható, tehát arra gondoltam, sokat nem lehet ártani vele. Persze, tudom, ez nem játék.2011. márc. 7. 14:16
1/3 A kérdező kommentje:
A kérdés tárgytalan, holnap mégis el tudok menni orvoshoz!
2011. márc. 7. 14:33
2/3 anonim válasza:
Hát jó biztos, hogy nem. Az a legjobb, hogy ha csak azt használod, amit orvos is! Ha nem tudod mi bajod van, sokkal nagyobb bajt is csinálhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!