Ma megyek először nőgyógyászhoz, milyen ruhát vegyek fel amit a legkönnyebb fel-le venni?
Nem lehet felhajtani!:) Le kell vetni! Tök mindegy,hogy mibe mész. Mondjuk én direkt nem szoknyába mennék, mert ugye ilyenkor még harisnyával veszed fel, azt meg rosszabb felvenni!
A mellvizsgálatot meg egyébként is kérjed, ha esetleg ő magától nem csinálná. Nézze csak meg azt is!
Az enyém mellvizsgálatnál csak arra kér,hogy kapcsoljam ki és toljam fel a melltartóm!
Hidd el, ott senki nem nézegeti "úgy" a tested.
De ha zavar, lehet rajtad szoknya, azt nem kell levenni, elég, ha felhúzod míg a vizsgálón fekszel.
Ha nem magán, hanem ingyenes rendelésre mégy, akkor nem biztos, hogy megnézi a melleidet is, bár nekem első vizsgálatnál megnézte, igaz akkor én fogamzásgátlóért mentem.
Ne izgulj, nekik ez rutindolog, mint a péknek a kenyérsütés, az 1000. után már nem tud úgy nézni a frissen sült süteményre, hogy Hmmm...de guszta, hanem az csak egy kész végtermék.
Ezzel azt akarom mondani, hogy ott nekik te csak egy munkadarab vagy a sok közül, nem pedig egy meztelen nő.
Persze attól függ, milyen a szoknya.
Ha olyan szűk, hogy nem lehet a csípőn feltolni akkor valóban célszerű levenni, mert a méhedet kívülről mindig megnyomkodja.
Én mindig bő szoknyában vagy combig érő bő felsőben megyek, soha nem szólt, hogy vegyem le, mindig felhajtottam. A szűk szoknya nem alkalmas, de a bő igen, és a hasadról is feljebb lehet húzni a vizsgálat alatt.
A mellvizsgálat külön van, alul felöltözöl, utána veszed le a felsőt és a melltartót, tehát nem vagy teljesen meztelen. Normális doki megcsinálja automatikusan, van, akinél kérni kell, de mindenképpen érdemes évente 1-szer megnézet fiatalon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!