Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Más is jár hasonló cipőben?

Más is jár hasonló cipőben?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy kislánykoromban elég duci voltam, de aztán megnőttem jó magasra, és már csak ittott mutatkoznak ennek jelei...na nem is ez zavar, hanem sokkal inkább az, hogy a szeméremdombom elég szokatlanul...kidomborodik. Úgy értem, elnézve más nőket...nos, elég kellemetlen, ha feszülős farmerban, vagy olyan szoknyában, esetleg fürdőruhában vagyok, egyszerűen úgy kell felöltözzek, hogy ne látszódjék az ágyékom... Úgy tapasztaltam, hogy a rajta levő kb. egy cm zsírréteg ennek fő oka, de maga a szeméremcsontom is eléggé kidomborodik. Ez valami elégteleneség lehet a medencém részéről, vagy szimplán ilyen vagyok, és kész?0
2011. márc. 6. 18:37
 1/3 A kérdező kommentje:
na, csak hogy mé hosszabb legyen... a szeméremajkaim is vastagabbak az átlagnál...ez gondolom az előzőből következik. Bár ez kevésbé zavar, a barátomat meg még kevésbé zavarta....:D
2011. márc. 6. 18:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha a barátodét nem zavarta, akkor hol itt a gond?:D

Nem baj az egyáltalán. Az a te részet, a barátod szeretni fog vele. Ez a lényeg.

Nekem is egy kicsit husosabb, de eddig sosem zavart. MIndenkinek más ott lent, fogadd el. Ez a természet. :D

;)

2011. márc. 6. 18:44
 3/3 A kérdező kommentje:
nem is a szeméremajkaim zavarnak, sokkal inkább, hogy jobban kidomborodik maga a szeméremdomb, mint általában megszokott...és ez lekorlátozza a jól álló ruhák számát...:D
2011. márc. 6. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!