Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A tarkómon és a mellemen (ott...

A tarkómon és a mellemen (ott mondjuk inkább ilyen pihe féleségnek nevezném) de szőrös és egy kicsit a hasam17L?

Figyelt kérdés
Nyílván nem annyira mint mondjuk a lábamon vagy mondjuk egy fiunak de eddig nem volt ilyen és kezdek nagyon aggódni h mi történik velem :O (nem szedek semmilyen fogamzásgátlót és nem vagyok túlsúlyos)
2011. márc. 3. 19:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Hormonális változások ahogy idősödsz én erre tippelek.Fogamzásgátlótól is kialakulhatnak ezek a tünetek de azt írod azt nem szedsz.Amúgy nekem is ilyen meg még sztem sok nőtársunknak csak vkinek jobban észrevehető vkinek kevésbé.Típustól függ.
2011. márc. 3. 19:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nem merném gyantázni...azt mondják hülyeség hát lehet vkinek igen de sokaknál sokkal rosszabb lesz utána erősebben nől vissza meg ilyen "tüsisen" arra pedig jó sokáig kell várni hogy újra "gyantakész" állapotban legyen.
2011. márc. 3. 20:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Tehát ha nagyon fekete szőrös akkor gyantázd le szerintem.
2011. márc. 3. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!