Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normális? Másnál is van ilyen?

Ez normális? Másnál is van ilyen?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és az utóbbi félévben ha megjön, hányok és kibírhatatlanul fáj a hasam.Utolsó alkalomnál még a hasam is ment.
2011. márc. 3. 10:10
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

Nem, másnál nem így van, és korábban nálad sem így volt, én nem is normális.

Ha az elejétől így lenne, akkor az lenne, de a VÁLTOZÁS problémát jelez.

Irány a doki, minél előbb.

2011. márc. 3. 10:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is szakaszos volt ilyen szempontból a menstruációm. Voltak hónapok amikor semmi gond, aztán jöttek görcsösek, hányósak és hasmenésesek na és volt ezek (és egyebek) mindenféle kombinációja.
2011. márc. 3. 10:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is így van, de nekem már a kezdetektől (a hányás kivételével általában). Lehet, hogy érdemes lenne elmenned orvoshoz, hátha van oka, hogy így megváltozott.
2011. márc. 3. 10:22
 4/7 A kérdező kommentje:
De terhes ugye nem lehetek??:O ( a derekam is fáj :D)
2011. márc. 3. 10:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Tinikoromban én is pont így szenvedtem, első napon gyakran el is ájultam a görcsöktől. Az orvosok azt mondták, semmi bajom, majd kinövöm, aztán 20 éves korom után azt mondták, majd a szülés után elmúlik. Amióta megszületett a gyermekem, azóta csak azt mondják, törődjek bele :( Annyiban igazuk volt, hogy már nem ájulok el :), de hányok, megy a hasam és alig van erőm az első két napon, annyira fáj a hasam.

41/N

2011. márc. 3. 10:31
 6/7 anonim ***** válasza:
45%
Első vagyok: ahogy mondtam, normális lenne, ha mindig ilyen lett volna. De mivel nem ilyen volt, ezért nem normális. Attól, hogy másnak nincs baja, neked még lehet.
2011. márc. 3. 10:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm mindenkinek,azt hiszem elkezdek fogamzásgátlót szedni,(nőgyógyinál akk majd ráis kérdezek)és majd meglátjuk mi lesz köv.hónapban. :)
2011. márc. 3. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!