Az éhezés okozhatja ezt a menzesz változást? (többi
lent)
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy az anyagi helyzetem miatt, már nem tudtam min spórolni csak a saját a kajámon, ezért lényegesen, drasztikusan kevesebbet eszem, mint mielőtt munkanélküli lettem szeptemberben. De ezidáig a vérzésem ugyanolyan volt, mint szokott, vagyis bő és 7 napig tartott állandó 28 napos ciklussal. Ez volt 5 éve szülés előtt is, és utána is eddig. Ugyanis most a legutolsó vérzésem csak 5 napig tartott, és a folyadékmennyiség szinte a 0-val volt határos, napi 3 MINI tampon se telt meg egyik nap sem. Terhes nem lehetek, mert ahhoz 2 ember kell, tehát az kizárva. Magánnőgyógyászra nincs pénzem, az államihoz pedig most április 5-re kaptam időpontot, de az még 1 hónap.... Szerintetek lehetséges, hogy ennek a vérzéscsökkentésnek az éhezés az oka és az, hogy szeptember óta 11 kilót fogytam? Vagy mi más lehet ennek az oka szerintetek? 29N
2011. márc. 3. 08:08
1/6 anonim válasza:
Igen, lehet ez az oka. Bezavarhatott a hormonháztartásodba a dolog. Azért menj el nődokihoz és mondd meg neki.
2011. márc. 3. 08:16
2/6 anonim válasza:
Igy van, s Te leis irtad a kivalto okot, tehat ezzel Te is tisztaban vagy.
Nagyon szomoru az eseted, de a csaladodtol vagy a gyermeked Apjatol nem tudtal segitseget kerni? Mivel ez az eletmod igy nagyon veszelyes a szervezetedre, hiszen mar elkezdtett a tested jelezni!
2011. márc. 3. 08:16
3/6 anonim válasza:
Mintha én írtam volna, csak nekem már nincs miből fogyni. Szintén 29 N és anya. :(
2011. márc. 3. 09:45
4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tud a családom segíteni, mert anyagilag hasonló helyzetbe kerültek, mint én. A gyermekem apja (volt férjem) meg ha tudna se segítene, de a gyermekem szerencsére nem éhezik, mert óvodás és az apja neki azért két hetente plussz nasizni valót is ad, hisz mi csak egymástól váltunk el, de szerencsére a fiától nem vált el.
Köszönöm a megnyugtatásokat, mert engem az megnyugtat, hogy akkor ez nem valami nőgyógyászati betegség lesz, és nem ezen fogok rágódni a jövő hónapi orvosi vizsgálatig.
2011. márc. 3. 11:56
5/6 anonim válasza:
Az ok lehet az, amit írtál, de sajnos lehet más is. Remélem, nem komolyabb! De mindenképp jó, hogy megnéz nődoki! Én javaslom, hogy az anyagi gondi éhezést ne mondd el neki, mert akkor másképp áll hozzá, talán alaposabban törődik az eseteddel és több vizsgálatra küld el, így nem fog félvállról venni, és ha ne adj isten, valami más áll a háttérben, akkor így ki is fog az derülni, nem pedig rejtve marad! Mert ha elmondod neki, hogy miért is éhezel sokszor, akkor lehet, betudja egyszerűen annak és nem lesz alaposabb! Jobbulást!
2011. márc. 3. 13:15
6/6 anonim válasza:
Az ok lehet ez is. Pl. a második világháború alatt rengeteg nő nem menstruált egyrészt az éhezés másrészt a folyamatos stressz miatt. Ahogy látom nálad mindkettő fennáll, ezért lehet a ciklusodban zavar. De mindenképp menj el orvoshoz megnézetni magad!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!