Visszatérő gombás fertőzés 16 évesen. Mitől?
Kikezelnek jól vagyok...egy darabig és minden kezdődik előröl...a barátomat is kezelik ilyenkor...mindketten hűségesek vagyunk. Már eléggé unjuk. Vasalom a bugyijaimat és a törölközőmet is. Minden higiénés szabályt betartok mégis visszajön. A barátommal fogamzásgátlóval védekezünk. Ez megkeseríti lassan az egész életem. már vagy a 6. ilyen fertőzésen vagyok túl. bő sárgás folyással indul viszketés. az együttlétek ilyenkor fájnak. valaki tudna nekem bármit ajánlani, hogy mit tehetnék? mivel fürödjek? mit hordjak? az hallottam napi 2 börge cicafarokfű tea segíthet. orvoshoz járok de már unom, hogy minden hónapban egyszer ott ülök...
kérlek segítsetek félek ez már sosem múlik el.
Teljesen ugyanez volt velem is, csak épp nem gombával, hanem állandó húgyúti fertőzésekkel. Nem bírom összeszámolni, hány féle orvosnál voltam vele, meg ilyen-olyan csodaszert szedtem rá (az antibiotikum mellett). Aztán találkoztam egy orvossal, aki rávilágított a pszichés hátterére. Akkoriban egy olyan párkapcsolatban voltam, ahol nem igazán szerettem szívből a páromat és tudat alatt azzal védekeztem, hogy minden egyes szex után előjött ez a szarság. Aztán szétmentünk és a következő barátomnál, akit tiszta szívből szerettem, szex után SOHA többet nem jött ki, és ez nem véletlen. A korábbi barátomat is elvittem kivizsgáltatni és minden negatív volt, egyik orvos sem értette, mi a franc bajom van már, csak az az egy. Stressztől egyébként nekem is kijön a mai napig, de sokkal enyhébben és magam is tudom kezelni.
Még valami: a párodat kikezelték? Mert ffiaknál sokszor tünetmentes, és nagyon könnyen lehet, hogy ő fertőz újra és újra vissza. A pszichés ok mellett...
nemrég olvastam hogy a fogamzásgátló melletti gombásodás nem a tabletta miatt van(!) hanem amiatt hogy a spermiumok lúgos kémhatásúak, és el lúgosítják a savas hüvelyt
szóval szerintem érdemes lenni savasítani a hüvelyed(Vitagyn c hüvelykrám pl és utána visszaállítani a hüvelyflórád)
lehet hogy kihalt a hüvelyflórád.
én a helyedben azt kezelném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!