Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Visszatérő gombás fertőzés 16...

Visszatérő gombás fertőzés 16 évesen. Mitől?

Figyelt kérdés

Kikezelnek jól vagyok...egy darabig és minden kezdődik előröl...a barátomat is kezelik ilyenkor...mindketten hűségesek vagyunk. Már eléggé unjuk. Vasalom a bugyijaimat és a törölközőmet is. Minden higiénés szabályt betartok mégis visszajön. A barátommal fogamzásgátlóval védekezünk. Ez megkeseríti lassan az egész életem. már vagy a 6. ilyen fertőzésen vagyok túl. bő sárgás folyással indul viszketés. az együttlétek ilyenkor fájnak. valaki tudna nekem bármit ajánlani, hogy mit tehetnék? mivel fürödjek? mit hordjak? az hallottam napi 2 börge cicafarokfű tea segíthet. orvoshoz járok de már unom, hogy minden hónapban egyszer ott ülök...

kérlek segítsetek félek ez már sosem múlik el.

2011. márc. 1. 13:51
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen én mindent megteszek csak legyek végre jól mert ezzel kelek ezzel fekszek...szerzek olyan hüvelyflóra helyre állító kúpot, vitaminokat. elmegyek dokihoz, hogy megnézzen. és én is leteszem a cukros dolgokat.
2011. márc. 2. 15:52
 12/30 anonim ***** válasza:
szia!!sok sikert:)majd írj hogy vagy
2011. márc. 2. 15:57
 13/30 A kérdező kommentje:
tegnap megjött. Ellen nevű probiotikus tampont használok. ez a második olyan menstruációm amikor ezt használom. remélem segíteni fog.
2011. márc. 4. 14:23
 14/30 anonim ***** válasza:

szia!én vagyok az előző

szerintem amíg meg nem gyógyultál teljesen addig nem kéne tampont használnod

ezzel csak rosszat teszel

2011. márc. 7. 20:01
 15/30 A kérdező kommentje:
az a lényege, hogy helyre állítja teljesen a hüvelyflórám.
2011. márc. 8. 21:42
 16/30 anonim ***** válasza:
szia!már jól vagy?
2011. aug. 5. 15:32
 17/30 A kérdező kommentje:
változó...
2011. aug. 19. 15:15
 18/30 anonim ***** válasza:

az a baj hogy nekem is változó:S

bár amióta használtam ilyen hüvelyflóra visszaállítót, sokkal jobb

2011. aug. 19. 15:28
 19/30 A kérdező kommentje:
most volt nyelvvizsgám azt hittem az baromság, hogy a stressztől kijöhet...de mégis...viszketni kezdtem..a folyás nem jött csak a viszketés...de szeretkezés után mindig bedagadok..és égő, fájó érzésem van...pisilni nem merek utána mert őrülten fáj...így kell leélnem az egész rohadt életem...elegem van..17 évesen...
2011. aug. 20. 15:48
 20/30 anonim ***** válasza:

:S tudom hogy nem vígasztal de átérzem a helyzeted és még nagyon sok nő küzd ezzel a bajjal

óvszer allergiára nem gyanakszol?

(ha esetleg úgy védekeztek)

2011. aug. 23. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!