Tudnatok par tanacsot adni a tampon hasznalataval kapcsolatban? Bovebben lent.
Elso kerdesem az lenne, hogy akik napkozben tampont hasznalnak, ejszakara is azt?
Aztan, hogy ugy fel evig muszaj volt betetet hasznalnom, de most probalok visszaterni a tamponra, mert elotte 15 evig azt hasznaltam es azt tapasztaltam, hogy hiaba vagyok a menszesz elso napjaiban es van bo verzesem, neha meg akkor is nehezkes, fajdalmas, kellemetlen feltolni a tampont. Igaz, hogy erosebb a verzesem mostanaban es eleg nagy tampont hasznalok, de probaltam a normallal is es az sem megy mar fel olyan konnyen, mint regebben. Gondolom szarazabb vagyok.
Ugy hallottam, van aki szokott sikositot a tamponra rakni , hogy konyebben felcsusszon. Probalta mar valaki? Lehet azt?
Igen, éjszakára is tampont szoktam, de szerintem a betét egészségesebb lenne.
Én meg szoktam kicsit nyalni a tampon végét, mielőtt beteszem, úgy könnyebb, próbáld ki, bajod nem lesz tőle, hiszen steril. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!