Hajhullás ellen mi a legjobb megoldás?
Tavaly hullott a hajam nagyon akkor a fogamzásgátlótól, ,de már lassan fél éve nem szedem és megint hullik...nincs rossz fogam,és felfázva sem vagyok már mert nem régen gyógyultam ki abból is...szóval iszom sok vizet,de egyszerűen rossz érzés szét nézni a lakásában mert mindenütt a hajam van...
Köszönöm a válaszokat!
Na ugye, hogy a rohadt fogamzásgátlótól lett annyi hajam, mint Mézga Gézának! Rohadt élet!
Az már rég volt, és ősszel hullani kezdett. Mondjuk a festék is eltörte. Én a jó öreg Bánfi családra voksoltam, nekem 2-3 hét után már megállította a hajhullásomat.
Nekem is iszonyatosan hullik a hajam és nem tudom, mitől. A doki se, de őszintén szólva szerintem az sztk-s orvosok magasról tesznek ránk... (Sajna tapasztalat.) Sok mindent próbáltam már, szereket, vitamint, de egyik se használt. Mondjuk sajnos nekem sok minden egyéb tünetem is van. Viszont együtt tudok érezni veled nagyon, mert engem is kiborít, hogy ha összefogom a hajam és végig húzom rajta a kezem, mennemarad egy csomó, meg ha hajat mosok, tele van a kád a kihullott hajjal...
Javaslom, próbálj kúraszerűen pl. Biovanne Plus-t vagy Revalid-ot. Remélem, neked használni fog valamelyik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!