Lehet összefüggés a kettő között?
Tudom, hogy nem éppen az egészséghez tartozik a kérdésem, de mivel itt van a legtöbb nő, ezért ide teszem fel a kérdést. :)
Szóval: azt vettem észre, hogy mikor nincsen frissen szőrtelenítve vagy teljesen csupaszra leszedve a szőr az intim terülteimről, akkor (hiába tisztálkodok rendszeresen, használok intim törlőkendőt és ügyelek a higiéniára) délutánra már van egy kis szag azon a területen. Nem vészes, nem büdös, nem kibírhatatlan, de érzem.
Viszont, ha teljesen csupasz vagyok, akkor meg semmi, pedig semmivel nem viselkedek másképpen, mint szőrösen.
Ez mitől lehet? Lehet összefüggés a szőr és a kellemetlen illatok között?
Lehet hülye kérdés, de engem érdekelnének a válaszok... :$
Ez nálam is így van. Szerintem az lehet az oka, hogy mikor teljesen csupasz vagy akkor a fehérneműn tapad meg a hüvelyváladék ami ott nagyon könnyen szellőzik, míg ha van egy kis szőr akkor a szőrön tapad meg és a bőr már nem szellőzik olyan könnyen mint egy textil, meg nem is tud róla olyan könnyen elpárologni a nedvesség.
Ez az én elméletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!