Milyen orvos írhat fel fogamzásgátló tablettát nekem?
14 évesen még beállhat a menzeszed, szerintem nem fogja a doki sem felírni neked.
Egyébként nőgyógyász írja fel, rendszeresen szedve a háziorvos is kiírja, legalábbis nálunk.
Tudom, hogy nagyon kellemetlen össze-vissza menstruálni, és a bőrproblémákat se kell bemutatni nekem, de fogadd meg a jótanácsot, és ne kezdd el a hormonháztartásod szétbombázását 14 évesen, mert olyan súlyos zavaraid lehetnek, hogy ezerszer sz@rabb lesz, mint most a rendszertelenséggel. 14 évesen amúgy sem fogják neked felírni, de ne is akard.
Ellenben remek homeopátiás módszerek vannak, neten utána lehet nézni.
25/N
Ne haragudj, de te nem vagy normális.
Nem olyan nagy probléma, hogy 14 évesen nem állt még be. Majd akkor aggódj, ha 18 éves korodra se áll be.
Viszont ha elkezdesz tabit szedni a rendszertelen ciklusodra, egy életre tönkreteheted magad, remélem tudod.
Ilyen fiatal korban alapból nem szabadna felírni, főleg nem úgy, hogy nincs normális menzesz. Ugyanis lehet, hogy most rendszeresen lesz tőle vérzésed, de ha abbahagyod, akkor számolhatsz meddőségi problémákkal.
Nem tudom melyik a rosszabb...tinikorban a pattanások, vagy 20-30 éves korban meddőség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!