Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez a csiklómnál?

Mi lehet ez a csiklómnál?

Figyelt kérdés
A kisajkak találkozásánál van egy borsószem nagyságú, kicsit lilás dudor. Ha hozzáérek érzékeny. Mi lehet ez? Ma vettem észre, eddig nem volt ott.
2011. febr. 25. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát ez a csiklód.
2011. febr. 25. 21:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem az. Tisztában vagyok a csiklónak a fogalmával, helyével, kinézetével... Ez nem a csiklóm. Ez egy dudor, ami fáj, ha hozzáérek. Eddig nem volt ott, most ott van.
2011. febr. 25. 21:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Talán kukacod nő????????
2011. febr. 25. 21:39
 4/9 anonim ***** válasza:

Idióta..

Kérdező, nekem is volt ilyesmi dudorom, ami szintén lila volt. Fájt is, s kinyomta a párom, jött belőle vér, kiürült, tisztán tartottam s elmúlt. De már régóta nem volt. De nem tudjuk, hogy mi lehetett az.

2011. febr. 25. 21:45
 5/9 A kérdező kommentje:

21:45-ös:

Köszönöm a normális választ! :)

2011. febr. 25. 21:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hasonló, bár a színére nem emlékszem. kb. egy hétig nőtt és egyre jobban fájt mikor hozzáértem pl. fürdéskor. Mikor már nem bírtam tovább vettem a bátorságot és kinyomtam. Sárgás, véres váladék ürült belőle de a fájdalom azonnal elmúlt és utána szépen be is gyógyult. Fogalmam sincs mi lehetett, olyan volt mint egy jó nagyra nőtt pattanás. Egy biztos mikor kinyomtam az nagyon fájt, de utána azonnal jobb lett a helyzet.
2011. febr. 25. 21:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2011. febr. 25. 22:03
 8/9 A kérdező kommentje:
Én körömvirág kenőccsel kezdtem el kenegetni, de eddig nem látok javulást... Ha nem lesz jobb, mindenképpen kinyomom(talán már holnap is).
2011. febr. 25. 22:05
 9/9 anonim ***** válasza:
lehet ez valami pattanás szerű eltömödés.Nekem a kisajaknál volt régebben és amikor teljesen beért,akkor vérzés nélül egy összeálló fehér pattiszerű valami jött ki,aztán semmi.
2011. febr. 26. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!