Szabina1144 kérdése:
A csiklómnál lett egy dudor mi lehet az? Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
nem is dudor hanem egy pattanásszerű vmi de nem tom h mi az már majdnem 1 éve ottvan és egyre jobban zavar :s2010. szept. 4. 19:42
1/5 anonim válasza:
nekem is volt. de az valóban pattanás volt, kinyomtam, lefertőtlenítettem és elmúlt.
elég fura volt nekem is....
2/5 anonim válasza:
Szerintem ha már 1 éve ott van az,szemölcs lesz.Milyen színű?Ha bőr szinű biztos hogy szemölcs!Nekem is volt.
3/5 Ájhevnó válasza:
Ha ilyen kitartó, akkor valóban gyanús, hogy szemölcs. Azt pedig nem árt eltüntetni onnan, mert elfertőződhet/továbbterjedhet.
4/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha zavar, menj orvoshoz!
5/5 A kérdező kommentje:
bőrszínű de nem olyan kicsi mint egy szemőlcs azért annél jóval nagyobb és 15 éves vok
2010. szept. 9. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!