Tapasztalt már ilyet valaki? Pont ma egy hete késik. Ma vettem észre,hogy az alhasam nagyon feszül,pedig pisilni is sűrűn járok,nem tartom vissza.
Figyelt kérdés
Ja és még az a furi,ilyet még nem tapasztaltam,hogy amikor állok,érzem kidudorodni alul a méhemet. Szóval kitapintható. Még sose volt ilyen. ha odarakom a kezem szabályosan érzem. De fekszek akkor meg nem...
terhességre utaló tünetem nincs.
2009. febr. 14. 21:50
1/9 anonim válasza:
Szerintem a sok pisilési inger nagyon is terhességre utaló jel, akárcsak az alhasi feszülés... egy tesztet megérne a dolog, de persze az is lehet, hogy csak felfáztál. Mindenesetre én tesztelnék, pláne ha egy hete késik. Írd meg mi lett légyszi:)
2/9 A kérdező kommentje:
Uh,ezt komolyan írtad? :S
2009. febr. 14. 22:07
3/9 anonim válasza:
én ugyanezekkel a tünetekkel voltam terhes. volt még egy kis szédelgés is.
4/9 anonim válasza:
Látom nem örülsz ennek :( de nem változott a véleményem, vegyél egy tesztet!
5/9 anonim válasza:
Ha egy hete késik az mindnképpen terheségre utalhat.Egy tesztet valóban megér.Az furi hogy érzed a méhed ,Mert tulajdonképpen azt nem lehetne.Biztos hogy a méhed?
6/9 anonim válasza:
Nekem is egy hetet késett és feszült a hasam,állandóan pisilnem kellett,és volt mellfeszülés,kicsi hasfájás-tehát akár mensi tüneteknek is mondhatnám.....de én 3 tesztet csináltam mert nem hittem el hogy 2 vonalnyira terhes vagyok :-)
7/9 A kérdező kommentje:
De én régebben pcos voltam. Lehet visszajött? van ilyen?
2009. febr. 15. 13:12
9/9 A kérdező kommentje:
Mindegy! Már megjött!
2009. febr. 16. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!