Milyen pózban szoktatok aludni menstruáció alatt?
Figyelt kérdés
Az lenne akérdésem hogy milyen pózban alszotok menzi alatt? És hányszor jártok ki a klozettre?betét v tampon? átszoktatok ázni? kort is légyszives:Dköszönöm2011. febr. 20. 18:47
11/17 anonim válasza:
ugyanúgy alszok mint egyébként: vagy hason vagy oldalamon. mindig tampont használok és nem ázok át, nekem elég a normál éjszakára is. L25
12/17 anonim válasza:
Hanyatt és oldalt, de alapjáraton is úgy szoktam. én ilyenkor beborítok egy viaszos vásznat egy rossz lepedővel és azon fekszem. így, ha netán eláznék, nem lesz olyan az egész ágyam. pisilni csak reggel szoktam kimenni, napközben pisilek többször, mint máskor.
13/17 anonim válasza:
Én kisbaba pózban alszom mindig, amikor a csajom menstruál. Gyakrabban járok a klozetre is ilyenkor, de nem szoktam átázni. Na jó, néha igen. Utálom a menstruációt. 23/F
14/17 anonim válasza:
Régebben én is úgyanugy aludtam mint amikor nicns meg,de mostanba szinte ülve alszom,hogy ne ázzak át annyi folyik :S éjjszakai betétet teszek be,vagy a legvastagabb tampont,de sosem birja ki :(:(
17/L
15/17 anonim válasza:
tegnap 19:20 XD ez jó volt.:D
Egyébként én is magzatpózban alszom,de máskor is nem csak olyankor.Néha megesik hogy átázom,akkor jön egy mosás,de semmi gond,bírja még a mosógép.:)
Én éjjel nem szoktam soha kimenni,egy normál betéttel át szoktam vészelni az estét.Nem egészséges éjszaka is tampont használni többieknek üzenem.
16/17 anonim válasza:
Én nekem teljesen mind 1 h h alszom..:D
mindenhogy jó :)
Én a suliban 2 óránként...-> normál tamponnal.
ha tovább van bent akkor átázhatok...
és a tampont ajánlom..
16/L
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöma válaszokat:D
19:20 xxDD
2011. febr. 21. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!