Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen pózban szoktatok...

Milyen pózban szoktatok aludni menstruáció alatt?

Figyelt kérdés
Az lenne akérdésem hogy milyen pózban alszotok menzi alatt? És hányszor jártok ki a klozettre?betét v tampon? átszoktatok ázni? kort is légyszives:Dköszönöm
2011. febr. 20. 18:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

ugyanolyan pózba, mint amikor nincs meg... hason, stb.

Suliba 2×-3× megyek el a wc-re.

Betét.

És igen mostanába átszoktam ázni. :/ Főleg reggelente...

14/L

2011. febr. 20. 18:52
 2/17 anonim ***** válasza:
betét + tampon combo estére, úgy nem nagyon van esély átázni :P ma este 1x voltam wc-n, de nem mindig kell kimennem. :D amúgy úgy alszom mint máskor, össze-vissza vannak a kezeim és a lábaim.
2011. febr. 20. 18:52
 3/17 anonim ***** válasza:
62%
ja és 19/L
2011. febr. 20. 18:53
 4/17 anonim ***** válasza:
hát én az oldalamon felhúzott lábakkal, de csak ha betétet rakok be...nemtom egy csomóan mondták hogy csak háton tudnak ilyenkor aludni mert különben összevéreznek mindent, hát nem tom én meg pont háton vérzek össze mindent, nemtom miért...de ha tampon van benn akkor szinte bárhogy és akkor egyszer kelek fel cserélni...
2011. febr. 20. 18:53
 5/17 anonim ***** válasza:

-Összegömbölyödve vagy hanyattfekve, mint általában. Elég sokat forgolódom, attól függetlenül, hogy megvan-e vagy sem :)

-Ha felkelek éjjel, bár nem igazán jellemző, akkor kimegyek és megnézem, minden rendben van-e.

-Betétet szoktam használni, nekem sokkal jobb, mint a tampon, valamint szűz vagyok. Elméletileg használhatnék, de feleslegesnek tartom. Az Always éjszakai betétjét javasolnám, napközben is van, hogy azt használom, ha sokáig nem tudok wc-re menni.

-Ha elcsúszik a betét, előfordul, hogy átázom, de fekete vagy bordó nadrág szokott rajtam lenni mindig, úgyhogy általában nempara :D (a lepedő eddig egyszer kapott, nem volt az sem gáz)

17/L

2011. febr. 20. 18:55
 6/17 anonim ***** válasza:
69%

Éjszakára soha nem teszek be tampont,mert legalább ilyenkor hagy jöjjön egészségesen ki..Csakis betét.Úgy alszom ahogy mindig is szoktam.Mikor éppen melyik oldalamra fordulok.Oldalt,háttal,hason..mindegy,csak jó meleg legyen a szobába..

Lefekvéskor megyek ki pisilni,utána már csak akkor amikor reggel kelek..Nagyon ritkán ázom át,de csak azért mert a betét nem jó helyen volt..De ez sem gond.Akkor lepedő csere,bugyi mosás,és kész...

2011. febr. 20. 18:56
 7/17 anonim ***** válasza:
A menzesz a pozt nemm szokta befolyasolni.: betet hasznalok, es nem szoktam atazni, szerencwsere nem eros... Naponta valtozo mennyit cserelek, de akkor szoktam amikor mar eleg kellemetlen az erzes.:) 14/L
2011. febr. 20. 18:59
 8/17 anonim ***** válasza:

1. Ugyanúgy ahogyan egyébként is alszom.

2. Ugyanannyiszor mint egyébként. Elég gyakran járok amúgy is pisilni, kb 1,5-2 óránként. Este is legalább 2x felkelek.

3. Betétet használok. Csak nagyon ritkán tampont, nyáron strandolásnál stb.

4. Régebben még az elején átáztam, de már évek óta nem fordult elő.

21/L

2011. febr. 20. 19:00
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat hát én sem értem háton hogy lehet mert én úgy átázom csak hason tudok de akkor egész nap fáj a hátam mert a párnátol magasan van a fejem amugy teljesen össze zárom a lábam és szorongva tudok csak aludni always éjszakaival én is :D jöhetnek még válaszok:D
2011. febr. 20. 19:00
 10/17 anonim ***** válasza:
Én csakis háton tudok aludni,vagy oldalt.Hason képtelen vagyok..Egyébként csakis betétet használok éjszaka,és nem szoktam kimenni wc-re amikor már lefeküdtem.Simán kibírom reggelig,pedig elég erős menzetem van..Nem szoktam soha átázni..Éjszakai betétet használok..
2011. febr. 20. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!