Milyen pózban szoktatok aludni menstruáció alatt?
ugyanolyan pózba, mint amikor nincs meg... hason, stb.
Suliba 2×-3× megyek el a wc-re.
Betét.
És igen mostanába átszoktam ázni. :/ Főleg reggelente...
14/L
-Összegömbölyödve vagy hanyattfekve, mint általában. Elég sokat forgolódom, attól függetlenül, hogy megvan-e vagy sem :)
-Ha felkelek éjjel, bár nem igazán jellemző, akkor kimegyek és megnézem, minden rendben van-e.
-Betétet szoktam használni, nekem sokkal jobb, mint a tampon, valamint szűz vagyok. Elméletileg használhatnék, de feleslegesnek tartom. Az Always éjszakai betétjét javasolnám, napközben is van, hogy azt használom, ha sokáig nem tudok wc-re menni.
-Ha elcsúszik a betét, előfordul, hogy átázom, de fekete vagy bordó nadrág szokott rajtam lenni mindig, úgyhogy általában nempara :D (a lepedő eddig egyszer kapott, nem volt az sem gáz)
17/L
Éjszakára soha nem teszek be tampont,mert legalább ilyenkor hagy jöjjön egészségesen ki..Csakis betét.Úgy alszom ahogy mindig is szoktam.Mikor éppen melyik oldalamra fordulok.Oldalt,háttal,hason..mindegy,csak jó meleg legyen a szobába..
Lefekvéskor megyek ki pisilni,utána már csak akkor amikor reggel kelek..Nagyon ritkán ázom át,de csak azért mert a betét nem jó helyen volt..De ez sem gond.Akkor lepedő csere,bugyi mosás,és kész...
1. Ugyanúgy ahogyan egyébként is alszom.
2. Ugyanannyiszor mint egyébként. Elég gyakran járok amúgy is pisilni, kb 1,5-2 óránként. Este is legalább 2x felkelek.
3. Betétet használok. Csak nagyon ritkán tampont, nyáron strandolásnál stb.
4. Régebben még az elején átáztam, de már évek óta nem fordult elő.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!