A doki talált nálam valami kisebb fertőzést, kaptam rá kúpot. Ha reggel felhelyezem, este már lehet szexelni?
A hüvelykúpot mindig este kell felhelyezni, közvetlen lefekvés előtt és utána fekvő helyzetben lenni. REggelre ami kell felszívódik belőle, a többi ki fog folyni. Nem szabad hüvelyöblítést csinálni, amíg a felírt kup mennyiséget el nem használtad.
A szeretkezés nem ajánlott, mert ugye fertőzésről van szó, ez irritálja a hüvelyt. A gumit pedig sértheti a kup, könnyebben kiszakad, azt gondolom te sem akarod, hisz a párod is fertőződik, és terhes is lehetsz.
Amíg el nem használod amit felírtak, ne szexelj, mindig este helyezd fel, és napközben használj tisztasági betétet.
Az orvosod mit mondott?
A kúp betegtájékoztatójában nem írnak erről?
Amúgy az előttem szólóval értek egyet, szerintem várd meg amíg meggyógyulsz.
A gyógyszer patikai készítmény, nem járt hozzá tájékoztató:S
Az orvos egy szót se említett, h mikor kell felhelyezni, csak azt, h napi egyet:S Köszönöm a tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!