Pár napja folyik belőlem valami. Mit tehetek?
Sziasztok!
Azért írok, mert egy-két napja tapasztaltam, hogy barnás folyadék távozik a hüvelyemből. Nem olyan sűrű, mint a folyás, szinte mint a vizelet, olyan híg, és szó szerint folyik belőlem.
Gondolom, ennek számos oka lehet, természetesen azonnal bejelentkeztem nőgyógyászhoz, de csak jövőhét szerdára kaptam időpontot.
Egyébként erősen lúgos a Ph-értéke a testnedveimnek, ezért az orvos javasolta az irrigálást és a savas gyümölcsök fogyasztását, hogy a Ph-t eltoljam savas irányba. Ennek a "folyadéknak" nincs szaga, de erősen mar, és szerintem a lúgossággal lehet összefüggésben.
Tartós kapcsolatban élek, de ritkán találkozunk a barátommal, és azóta tapasztalom ezt, amióta hétfőn elég sokat szeretkeztünk. Sosem fordult elő semmi gond velünk eddig, de a barátom is a lúgos Ph-ra gyanakszik.
Egyébként nagyon igényes vagyok. Most annyit tudok tenni, hogy irrigálok, eszem a gyümölcsöket, vitaminokat, és kamillateával borogatom.
Bárki tud segíteni, szívesen veszem a válaszát, mert szerdáig valahogy ki kell bírnom.
Köszönöm!
Még annyi, hogy fogamzásgátlót szedek, de ennek ellenére (életemben először) egy héttel hamarabb jött meg a mensim, ez volt múlt héten. Vagyis ezen a héten kellene normális körülmények közt menstruálnom.
Szia!
Köszönöm szépen a válaszodat!
A nőgyógyászom javasolta az irrigálást tejsavas pezsgőtablettával.
Egyébként tuti, hogy nem az irrigálás miatt lett ez a tünetem, mert már kb egy fél éve, egy éve elő sem vettem az irrigátort.
A jótékony baktériumokról tudok, biológia szakos egyetemista vagyok.
Köszi szépen az elérhetőséget, de nem vagyok pesti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!