Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pár napja folyik belőlem...

Pár napja folyik belőlem valami. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azért írok, mert egy-két napja tapasztaltam, hogy barnás folyadék távozik a hüvelyemből. Nem olyan sűrű, mint a folyás, szinte mint a vizelet, olyan híg, és szó szerint folyik belőlem.

Gondolom, ennek számos oka lehet, természetesen azonnal bejelentkeztem nőgyógyászhoz, de csak jövőhét szerdára kaptam időpontot.

Egyébként erősen lúgos a Ph-értéke a testnedveimnek, ezért az orvos javasolta az irrigálást és a savas gyümölcsök fogyasztását, hogy a Ph-t eltoljam savas irányba. Ennek a "folyadéknak" nincs szaga, de erősen mar, és szerintem a lúgossággal lehet összefüggésben.

Tartós kapcsolatban élek, de ritkán találkozunk a barátommal, és azóta tapasztalom ezt, amióta hétfőn elég sokat szeretkeztünk. Sosem fordult elő semmi gond velünk eddig, de a barátom is a lúgos Ph-ra gyanakszik.

Egyébként nagyon igényes vagyok. Most annyit tudok tenni, hogy irrigálok, eszem a gyümölcsöket, vitaminokat, és kamillateával borogatom.

Bárki tud segíteni, szívesen veszem a válaszát, mert szerdáig valahogy ki kell bírnom.

Köszönöm!

Még annyi, hogy fogamzásgátlót szedek, de ennek ellenére (életemben először) egy héttel hamarabb jött meg a mensim, ez volt múlt héten. Vagyis ezen a héten kellene normális körülmények közt menstruálnom.

2009. febr. 12. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
ki javasolta az irrigálást??? Minden hozzáértő nőgyógyász és bőrgyógyász tudja, hogy pl a nálad tapasztalható tünetek egyenes következményei az irrigálásnak! Tudnod kell a hüvely egy öntisztuló szerv, amiben élnek a laktobacilusok. Ezek alkotják azt a SAVAS védőköpenyt ami megvédi a hüvelyedet a fertőzésektől. pl:wc használat, nemi élet. Ezeket a bacikat kipusztítod az irrigálással és nagyon ehéz őket újra egészséges körülmények közt újratelepíteni! Javaslom keresd meg a főnökömet (én gyes-en vagyok) és ő segít neked! a telefonszám: 06208258868. Bőrklinika STD rendelés. Dr Várkonyi Viktória főorvosnőt. Cím: Mária u 41. (közvetlenül aMária és az Üllői sarok)
2009. febr. 12. 21:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm szépen a válaszodat!

A nőgyógyászom javasolta az irrigálást tejsavas pezsgőtablettával.

Egyébként tuti, hogy nem az irrigálás miatt lett ez a tünetem, mert már kb egy fél éve, egy éve elő sem vettem az irrigátort.

A jótékony baktériumokról tudok, biológia szakos egyetemista vagyok.

Köszi szépen az elérhetőséget, de nem vagyok pesti.

2009. febr. 12. 21:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon aggasztó, hogy ez a nőgyógyászom is csak kísérletezik rajtam. :S
2009. febr. 12. 21:34
 4/4 anonim ***** válasza:
szia! ezt tényleg nagyon sajnálom. A legtöbb beteg hasonló panaszokat irrigálással ér el. Nehéz lenne így bármit is mondani, sokféle nyavaja okozhatja. Felületes hámsérüléstől kezdve a méhszájseben át bármi. Nem akrok tippelni, ajánlanék megbízható nőgyógyász kollégát is, de csak bp-n... Remélem mielőbb meggyógyulsz, esetleg hallgad meg másik orvos véleményét is!
2009. febr. 12. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!