A baratnoimnek mar megjott, de nekem meg meg nem. Mit tegyek?
Mindenkinek máskor jön meg, én 11 voltam, de anyám 19. Teljesen változó, ne izgulj:-)
Ha gondolod, keress fel egy nőgyógyászt, ő kizárja a fizikális elváltozást . Ha nincs gond, csak várni kell:-) De ne félj, fogsz még eleget vérezni:-)
Légy türelmes.
Mondjuk semmit sem tudunk rólad. Se kort, sem testalkatot. Ha alacsony, és amúgy is lassan növő, későn érő vagy, lehet hogy csak a gimi közepén, végén jön meg az első. Beszélj anyukáddal. Ha ő is úgy tartja, hogy már jöhetett volna, akkor menjetek el együtt nőgyógyászhoz.
Amúgy meg nincs semmivel sem előnyben az, aki fiatalabb korban kezd menstruálni. Csak hamarabb van gondja vele. Attól te ugyanolyan értékes lány vagy, mint a már menstruálók. Csak épp gyereked nem lehet még. Na de gyereket meg bizti az osztálytársaid se akarnak még, így a mensijükből semmi hasznuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!