Mi jó a gyulladt köldök piercingre?
Figyelt kérdés
Begyulladt a piercingem a menetes golyónál. Piros és picit gennyes is, de nem fáj különösebben. Mit lehet tenni h elmúljon? Nem szeretném kivenni ha nem muszáj!2011. febr. 16. 19:59
1/5 anonim válasza:
Én Tetran kenőcsöt kennék rá, de nem muszáj hallgatnod rám, nincs piercingem. Nyílt sebbe nem kerülhet, de a gyulladást hamar lehúzza, ha naponta 3x kenegeted. Esetleg körömvirág kenőcs. Nem tudom, ki kell-e szedni hozzá - nyilván szerencsés lenne, de próbáld meg, hátha mégse kell majd.
2/5 anonim válasza:
Nekem van piercingem:
Gyógyszertári alkohol és neogranormon. Két nap múlva nyoma sem lesz a gyulladásnak.
Nekem vadhús nőtt a köldökömre anno és ez a kombináció 1 hét alatt eltüntette.
Persze legalább 2x-3x kell kezelni vele egy nap.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a vàlaszokat! nagyon remélem h hamar elmulik és nem lesz rosszabb!
2011. febr. 16. 22:38
5/5 anonim válasza:
Neogranormont én nem javaslom, inkább bepanten vagy körömvirág!
A Neo.nak van egy olyan rossz szokása, hogy erősen hámlik tőle a sérült bőr!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!