Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gombás fertőzés, a páromat is...

Gombás fertőzés, a páromat is kezelni kell?

Figyelt kérdés

Uszodában kaptam egy gombás fertőzést, már szedek rá gyógyszert is. A párommal nemrég ismerkedtünk meg, eddig csak petting volt. Így ugye nem kaphatott el tőlem semmit? Vagy őt is kezelni kéne valahogy, mert lehet tünetmentes is?

köszönöm a segítséget!

2011. febr. 16. 16:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A párod ha szeretkeztettek úgy hogy gombás vagy akkor nagy valószínűséggel ő is elkapta..A férfiak nem érzik a tünetet de bennük lehet a fertőzés.Ha ő nem kezeli magát,akkor te hiába gyógyítod magad,minden egyes szeretkezéssel újra és újra megfertőz téged..Igen ebben az esetben nem árt ha a párod is kikezeli a fertőzést magából..
2011. febr. 16. 16:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Mindenképpen kezeltetni kell a párodat is, mert átadhatjátok egymásnak. Párod Canesten krémemmel kenegesse magát!-és addig kerüljétek a szexet míg ki nem gyógyulsz belőle!
2011. febr. 16. 16:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Lehet tünetmentes.El kéne menni orvoshoz biztos ami tuti,mert oda-vissza fertőzhetitek egymást.Ha uszodában el tudtad kapni akkor pettingtől is el lehet.Nunihoz ér,utána megfogja kukit,vagy bármi.Gondolj csak bele...bele lépsz valakinek a cipőjébe és máris ott az ásóka.Nekem amikor gombás volt a cunim,minden nap új törcsit használtam,és nem győztem Domestossal mosni a kilincset,meg mindent,nehogy anyám elkapja.
2011. febr. 16. 16:51
 4/11 anonim ***** válasza:

Még valamit..Ha nem volt szex köztetek akkor nem tudta elkapni tőled sem..Akkor nem kell kezeltetni magát,de addig nem is lehet szex amíg te nem gyógyultál meg..

Azért áruld már el nekem,hogy a fenébe kaptál el egy gombás fertőzést az uszodában??

Azért kérdezem mert én is járok úszni már elég régóta,és elég klóros,fertőtlenített minden ott,hogy el se tudom képzelni,hogy el lehet kapni...(hacsak a wc-re nem ülsz le..)

2011. febr. 16. 16:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Lósz@rt se ér a Canesten.Nekem 4 féle gyógyszert írt a nőgyógyász és az pucolt ki úgy,hogy jobb mint új korában.
2011. febr. 16. 16:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Én a párjának mondtam a Canestent! A hüvelykúp nekem sem használt! (második)
2011. febr. 16. 16:58
 7/11 A kérdező kommentje:

NEM volt szex köztünk, tehát elviekben nem kaphatott el semmit, legalábbis én így gondolom.

Cukorbeteg vagyok, így nagyon érzékeny vagyok mindenféle fertőzésre. Kicsit nem figyelek oda, már megvan a baj!

2011. febr. 16. 17:16
 8/11 anonim ***** válasza:

pettingtől is el lehet kapni, nem kell ahhoz szex

pl:oráltól simán!akár te csinálod neki, akár ő neked

2011. febr. 16. 17:19
 9/11 A kérdező kommentje:

Nyilván addig, amíg kezelés alatt állok (és mióta kiderült) nem volt orális szex sem. Esetleg attól félek, hogy már előtte bennem volt és így elkaphatta.

Valami ami gyógyszertárban kapható? Vagy el kell mennie neki is orvoshoz?

2011. febr. 16. 18:26
 10/11 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy semmilyen tünete nincsen azóta sem. Ennek mennyi idő a lappangása?
2011. febr. 16. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!