Gombás fertőzés, a páromat is kezelni kell?
Uszodában kaptam egy gombás fertőzést, már szedek rá gyógyszert is. A párommal nemrég ismerkedtünk meg, eddig csak petting volt. Így ugye nem kaphatott el tőlem semmit? Vagy őt is kezelni kéne valahogy, mert lehet tünetmentes is?
köszönöm a segítséget!
Még valamit..Ha nem volt szex köztetek akkor nem tudta elkapni tőled sem..Akkor nem kell kezeltetni magát,de addig nem is lehet szex amíg te nem gyógyultál meg..
Azért áruld már el nekem,hogy a fenébe kaptál el egy gombás fertőzést az uszodában??
Azért kérdezem mert én is járok úszni már elég régóta,és elég klóros,fertőtlenített minden ott,hogy el se tudom képzelni,hogy el lehet kapni...(hacsak a wc-re nem ülsz le..)
NEM volt szex köztünk, tehát elviekben nem kaphatott el semmit, legalábbis én így gondolom.
Cukorbeteg vagyok, így nagyon érzékeny vagyok mindenféle fertőzésre. Kicsit nem figyelek oda, már megvan a baj!
pettingtől is el lehet kapni, nem kell ahhoz szex
pl:oráltól simán!akár te csinálod neki, akár ő neked
Nyilván addig, amíg kezelés alatt állok (és mióta kiderült) nem volt orális szex sem. Esetleg attól félek, hogy már előtte bennem volt és így elkaphatta.
Valami ami gyógyszertárban kapható? Vagy el kell mennie neki is orvoshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!