Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek, ebben a nagyon...

Mit tegyek, ebben a nagyon kényelmetlen helyzetben?

Figyelt kérdés
Úgy érzem kicsit érzékeny az alhasam, néha picit viszketek is, elég gyakran jártam úszni, szerintem összeszedtem valamit. Viszont tólókocsis vagyok, egyáltalán nem tudok megállni és felmászni a vizsgálóra. Hogy nézessem meg magam? Csak férfi hozzátartozó tudna felrakni, azt meg nem szeretném. Női klinika? Ott van esetleg beteghordó? De ha valami házi szert, tanácsot tudtok, annak is örülök!
2011. febr. 14. 16:41
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem ne aggódj emiatt, nem kell föltétlenül férfi hozzátartozó segítsen felmászni a vizsgálóasztalra, vannak beteghordók, vannak nővérek, sőt szerintem még a doki is szivesen segít
2011. febr. 14. 16:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Beszéld meg telefonon a szakrendelőben előre, hogy mikor mehetsz, biztos találnak emberséges megoldást. Házi kezelésre senki ne fogadjon el szerintem laikustól és főleg látatlanban tanácsot, ne legyünk kísérleti nyulak.
2011. febr. 14. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:
A beteghordók is általában férfiak, hogy elbírják, akiket emelni kell.
2011. febr. 14. 16:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Meg a nőgyógyászok min. 90 %-a is férfi, de nekik meg a beteghordóknak is ez a munkája, aki minden nap ilyesmit lát, megszokta, nem bámészkodik kíváncsian. Az ilyen helyzeteket meg nekünk nőknek is meg kell szoknunk. Mint ahogy a férfiaknak is, ha éppenséggel nő a háziorvos, urológus vagy az aranyerüket vizsgáló sebész (van nő a sebészek közt is).
2011. febr. 15. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!