Kicsi mell. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek elég kicsi a melle és őt nagyon zavarja, folyton azt mondja, hogy amint lesz pénze ő meg fogja plasztikáztatni de szerintem ez hülyeség, persze megértem őt is de mell nagyobbításnak nem csak ez az egyetlen módja van nem?! Le akarom őt erről beszélni, legalábbis valami olyat ajánlani neki amitől nem lesz ilyen "mű". Milyen más módja van még ennek?2011. febr. 14. 14:59
1/6 tetris válasza:
Ha majd szülni és szoptatni fog, akkor teltebb lesz. Addig meg masszírozgasd neki szorgalmasan.
2/6 anonim válasza:
Push up melltartó..Ami persze ideiglenes megoldás,hiszen,ha levetkezik,vagy strandra megy,egyből feltűnik,hogy kisebb..Velem is ez van.
3/6 anonim válasza:
Vezesd el őt kézenfogva egy pszichológushoz.
( félreértés ne essék, nem bántásból írom, csak kicsit szarkasztikusnak tűnhet )
4/6 anonim válasza:
Volt egy csaj, akinek gyakorlatilag semmmi melle sem volt, mégis az összes fiú odavolt érte, mert jó volt a kisugárzása, és jól nézett ki...
5/6 anonim válasza:
Fogamzásgátló tabletta! Nekem egy méretet nőtt tőle a mellem, nem mindenkinek duzzad meg a hormontól, de egy próbát megér! (Mercilon-t szedtem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!