Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gombás hölgyek, ti használtok...

Gombás hölgyek, ti használtok tampont?

Figyelt kérdés

Belekeveredtem egy kérdésbe, és elbizonytalanodtam.

Kérlek válaszoljatok!

2011. febr. 14. 14:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyértelmű választ erre sem fogsz kapni soha, mint ahogy soha semmire.

Még a szakemberek véleménye is különbözik.

Ez kb. olyasmi mint a kisfiuknál a fityma húzogatás-vagy nem húzogatása.

Az egyik orvos azt mondja húzogassuk, mert különben letapad még jobban.

A másik doki azt mondja NE húzogassuk, mert különben letapad még jobban.

Én amikor megszületett a kisfiam kerestem-kutattam hogy most akkor mi is a jó, és mire kapok elfogatható magyarázatot.A vége az lett hogy jól össze zavarodtam, és úgy döntöttem hogy hallgatok inkább a híres női-anyai ösztönre.

Nincs is rá létező, elfogatható magyarázat, mert amikor a barátnőm a kisfiával kórházba volt fitymaszűkület miatt ugyan olyan arányban voltak ezzel a problémával a húzogatós anyukák fiai és a nem húzogató anyukák fiai.

Ugyan ez a helyzet a te problémáddal is, minél jobban keresed a nemlétező helyes választ, annál jobban össze fogsz zavarodni.

Ha neked egyszer ilyen problémád lesz, halgas az ösztöneidre és arra az egy dokira aki kezel.

Ne kérjél ki több véleményt, mert mindenki mást fog mondani, és nem tudsz dönteni.

Voltam még hasonló helyzetben.

Tavaly ismételten terhes lettem, és a terhességet megerősítő nőgyógyász ezt mondta nekem:

"Az előző terhességének a végkimenetelét tekintve, azt tanácsolom fontolja meg hogy megtartja-e vagy sem, mert nagy a valószínűsége annak hogy ha ki is tudja hordani a terhességet, a szülésbe belehalhat.Ez természetesen nem 100%, meg van az esélye annak is hogy semmi gond nem lesz, de gondolja át." Ezzel a lendülettel a kezembe adta az abortuszhoz szükséges papírokat, és elmondta hogy ha megtartom akkor hova menjek, de ha nem akkor is meglegyen minden szükséges papírom.

Gondolkodás nélkül mentem is a családsegítőhöz, aki ezt mondta: "Ugyan már ez csak egy vélemény, mielőtt dönt kérdezzen meg több orvost is."

Na és mire mentem volna vele?Ha a másik doki azt mondja hogy hülyeség amit az első mond, akkor mi alapján döntöttem volna hogy kinek van igaza?Nem tudtam volna dönteni, ez biztos és inkább meg sem adtam annak az esélyét hogy össze zavarodjak, ezzel kockáztatva a saját életemet és azt hogy a már megszületett egészséges kisfiam félárva legyen.

Szóval a későbbiekre azt tanácsolom, hogy ha olyan kérdés elé kerülsz ahol ahány ember, orvos annyi tanács, akkor hallgass az első véleményre és a saját ösztöneidre.

Ha meg tőled kérnek ilyen tanácsot, akkor válaszolj úgy ahogy magadnak válaszolnál, ahogy te cselekednél.

2011. febr. 15. 19:02
 12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!!
2011. febr. 16. 06:31
 13/14 anonim ***** válasza:

*Ha meg tőled kérnek ilyen tanácsot, akkor válaszolj úgy ahogy magadnak válaszolnál, ahogy te cselekednél.

Vagy ha férfi vagy, ne foglalkozz a gombás nők tamponjával. Hacsak nincs nőgyógyászatból diplomád. Ez lesz a legegyszerűbb. Nem is értem, milyen perverz szokás hogy a nők betegségin meg tamponjain csámcsogtok. Mert ezzel nem vagy egyedül.

De te legalább kérdezel, nem úgy mint mások, akik orbitális baromságokkal tévesztik meg a tinilányokat.

(Pl. lány: Viszket a nemi szervem, mit csináljak? válasz 1: Ááááá, biztos nem komoly, pár nap és elmúlik. lány 2 hét múlva: Még mindig viszket, már ég is és folyik, mit csináljak? válasz 2: Semmi gond, ez gomba (látatlanban, szakértelem nélkül), dugj fel magadnak joghurtos tampont. (Lehetőleg málnás legyen, az a legjobb.) lány 1 hónap múlva: A málnás tampon nem használt, és az epres se, mit csináljak?... Aztán 5-10 év múlva nem érti, mitől meddő.)

2011. febr. 16. 09:23
 14/14 A kérdező kommentje:
Kösz, hogy itt vagy. Végre valaki aki érzi, hogy mi a problémám. Nem vagyok férfi. Nő vagyok, de úgy látszik egy perverz csökevényes férfi aggyal. A válaszodat pozitívan értékeltem, mert őszinte voltál. :)
2011. febr. 16. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!