Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ezek a felfázás tünetei?

Ezek a felfázás tünetei?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj az alhasam, folyamatosan pisilnem kell és pisilés közben mégjobban fáj.:S Barátommal tegnap előtt szeretkeztünk, elég sokat. Lehet összefüggés a kettő között?
2011. febr. 13. 10:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

igen, szinte biztos, hogy amiatt van, valószínűleg hólyaghurut.

menj nőgyógyászhoz, mert lehet, hogy a hüvelyedet is kezelni kell.

2011. febr. 13. 10:56
 2/12 A kérdező kommentje:
és mennyi ideig tart nagyjából? reggel óta van..de áá nagyon szörnyű
2011. febr. 13. 11:01
 3/12 anonim ***** válasza:

Így van, van összefüggés közte. Valszeg hólyaghurutod van, e-coli baktériummal társulva.

Szex előtt és után meglátogattad a wc-t? Pisiltél?

2011. febr. 13. 11:02
 4/12 A kérdező kommentje:
Ha jól emlékszem, igen. :S
2011. febr. 13. 11:06
 5/12 anonim ***** válasza:

Csak azért kérdezem, mert nekem akkor szokott ilyen problémám lenni, ha szex előtt és után közvetlenül nem megyek el pisilni!-és nem utolsó sorban a tisztálkodás is nagyon fontos!

Én holnap mindenképpen elmennék urológiára, ott fognak kérni tőled egy vizeletmintát, és megnézik mi a probléma. Nekem MONURAL-port szoktak felírni, az nagyon gyorsan elmulasztja a panaszokat(vényköteles).

Kitartás, és holnap tényleg menj el orvoshoz!

2011. febr. 13. 11:12
 6/12 anonim ***** válasza:

Menj el dokihoz. A felfázást antibiotikummal lehet kikezelni, ha kezdeti stádiumban van, akkor 1-2 nap, de ha hagyod, hogy elhatalmasodjon, akkor jóval tovább tart. Van ügyelet, tessék elmenni. Minél tovább vársz, annál rosszabb lesz.

Egyébként szerintem minimális összefüggés lehet a szexszel, hiszen gondolom, nem a húgycsövedbe rakta :D

2011. febr. 13. 11:13
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Még vmi eszembe jutott, remélem még valaki elolvassa. Több hete néha másnap reggel szex után volt, hogy pisiltem és eléggé hát büdös volt és ilyen aranyos uw színű..és akkor is fájt. De ez akkor volt mindig amikor előtte fogyasztottam egy kis alkoholt is. És most is 2 napja volt szex, és kocsmázni voltunk előtte (=2sör). :S Ez akkor már vmi vesebaj is lehet?:S
2011. febr. 13. 11:16
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát az azt hiszem feltűnt volna ha a húgycsövembe megy:D de köszi a választ
2011. febr. 13. 11:17
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha bűzös a vizelet, akkor valami bacik vannak a vizeletedben! Ezzel nem szabad játszani, főleg most, hogy már fáj is a pisilésed, mert ráhúzódhat a vesédre, és legrosszabb esetben meddőséghez is vezethet!

Én mindenképpen urológust javasolok holnap és ott megkapod majd a megfelelő kezelést!

Ha gondolod majd írd meg, hogy mi lett...(utolsó)

2011. febr. 13. 11:18
 10/12 A kérdező kommentje:
Most már kezd jobb lenni..Bár lehet, hogy csak kezdek hozzászokni :D :S Valószínűleg az lesz, elmegyek holnap! Köszönöm a segítséget
2011. febr. 13. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!