Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ezek a felfázás tünetei, ugye?

Ezek a felfázás tünetei, ugye?

Figyelt kérdés

Szóval, elég gyakran járok pisilni, általában kevés jön, és pisilés közben és utána pár percig csíp... :/ Ez felfázás, nem? Hogy fázhattam föl és mit tudnék csinálni? :/

15/L

2011. jan. 27. 20:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen! Én cickafarkfű teát ittam, hamar elmúlt, és mások is dícsérték, gyógyszertárban könnyen beszerezhető és olcsó. Én pasi létemre fáztam fel mert haverokkal fél napot kint hülyültünk a hóban.....
2011. jan. 27. 20:32
 2/9 anonim válasza:
Hát nagy valószínüséggel igen, a felfázás igen csak kellemetlen betegség. És nem csak kellemetlen de komoly gonjaid is lehetnek belőle (ha gyakran felfázol lehetséges hogy nehezen fogsz majd teherbe esni) a súlyosabb verzioja a vesemedence a gyulladás ami tényleg veszélyes. De emellett lehet hogy másról van szó: lehetséges hogy fertőzést kaptál el ami a Canesten kenőccsel kezelhető. Mindenképpen azt tanácsolom hogy fordulj orvoshoz, valószínűleg antibiotikumot fog felirni neked.
2011. jan. 27. 20:35
 3/9 anonim válasza:
Bocsi az előző vagyok, ime egy-két gyógymód: rengeteg vörösáfonya teát kell inni, a sós vagy kamillás ülőfürdő is hatásos. A lényeg: Inni, inni, inni. vegyél egy forró fürdőt és tekerd be a derekad egy meleg sállal nekem általában egy éjszaka alatt el szokott múlni :) jobbulást
2011. jan. 27. 20:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó hozzászóló!

Miért kell egyből gyógyszer???? Régen 50-100-200 évvel ezelőtt is gyógyszert szedtek felfázásra? :) A Cickafarkfű görcsoldó, gyulladásgátló, sebhámosító és antibiotikus hatású... nem kell egyből gyógyszer!

2011. jan. 27. 20:41
 5/9 anonim válasza:
éppen azért irtam rá a gyógymódokat
2011. jan. 27. 20:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Látom a cickafarkfüvet egyöntetűen jónak mondjátok :D és van is itthon :) szerintetek ilyen későn is jó lesz? Úgy gondoltam, hogy megiszom, betekerem a derekam sállal, aztán lefekszem. :)
2011. jan. 27. 20:46
 7/9 anonim válasza:
bölcs döntés, tedd ezt :)
2011. jan. 27. 20:52
 8/9 anonim ***** válasza:

igen idd, és holnap is amíg jobb nem lesz

ha viszont okáig nem múlik el akkor =doki

2011. jan. 27. 21:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez tényleg felfázás lehet. Menj orvoshoz és igyál nagyon sokat!
2011. jan. 28. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!