Két hónap múlva leszek 17 de még nem jött meg. Mit kéne tennem?
Hát, én is azt mondanám, hogy menj el orvoshoz, mert ez nem normális... :-/
Viszont valamilyen szinten, ha a helyedben lennék, még örülnék is. Én 11 éves korom óta menstruálok (10 éve) és nagyon unom, mert nekem spec olyan görcseim vannak, hogy egymás után dobálom be marékszámra a fájdalomcsillapítókat. :(
Menj el orvoshoz. Számos oka lehet, hogy vkinek nem jön meg. Szervi bajok, hormonális okok, vagy csak simán későn érő típus vagy.
Az egyik hozzászólónak meg mondom,hogy ne irigykedjen. Még a görcsök is ezerszer jobbak annál, mint ha vkink egyáltalán nincs menzesze.
Tényleg menj el nőgyógyászhoz, de ha fogamzásgátlót akar felírni, akkor keress másik dokit, mert az nem oldja meg a problémát.
Ezt az "örülj, hogy nincs meg"-dolgot meg fejezzétek már be. Tudjátok, hogy milyen érzés az ilyen hozzászólásokat olvasni, ha 5-6 havonta menstruálsz...?
Örüljetek, hogy menstruáltok és nem kell azon aggódnotok 18-20 évesen, hogy hogyan estek majd teherbe, egyáltalán teherbe eshettek-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!