Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mostanában sokkal több a...

Mostanában sokkal több a fehérfolyásom, és kicsit viszket is. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Szóval, kb 3-4 napon kellene megjönnie, ez lehet ettől v vmi gond lehet, mert sztem kicsit piros is itt lent, az létezik hogy csak kicsipte valami, és erre tudtok vmi vény nélküli krémet?
2009. febr. 11. 06:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínű valami gombás fertőzés. Nézesd meg orvossal. Kezelni kell minél hamarabb, és a partneredet is .
2009. febr. 11. 07:00
 2/3 anonim válasza:

Szia!

Canesten krémet lehet kapni a patikákban vény nélkül.Nekem is van sok fehér folyásom de nekem nem viszked.Nekem szerdán kellett volna megjönnie és még semmi.De szerintem jobban jársz ha elmész orvoshoz mert ha gombás fertőzés azt jobb minél előbb kezelni.Én is elmegyek dokihoz mert attól még lehet valami ha nem viszked.És ha gombás akkor nem bisztos hogy akkor jön meg mikor kéne.Ilyenkor késik a menszi.

2009. febr. 13. 12:25
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi, asszem ez lesz, h elmeek dokihoz:/
2009. febr. 18. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!