Melyik a legjobb nő nőgyógyász?
Figyelt kérdés
Most mennék először (ezért csak nőhöz szeretnék menni), de keretem sincs igazán rá, így valamelyik ingyenes helyre mennék, pl Margit Kórház stb... Azt sem tudom, hogy bármelyikbe be lehet jelentkezni, vagy lakhelytől függ? Egyébként pest környéki vagyok, de a környékbeli helyekről nem hallottam semmi jót:(
Előre is köszönöm a segítséget!
2009. febr. 10. 20:33
1/4 anonim válasza:
Bízz az orvosodban, akit választassz, ez a legfontosabb!
A szóbeszédre ne adj!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi:), Kistarcsa annyira nincs messze, de inkább Bpről mennék oda ugye a 92es BKV busz visz ki oda?
Egyébként akkor lakhelytől függetlenül bármelyik kórházba bemehetek hogy kezeljenek?
Pont ma hallottam rádióban, hogy egy 16 éves lány, aki nem pesti volt, bement egy bp-i kórházba, és kivágták onnan szegényt:S
2009. febr. 11. 17:54
4/4 anonim válasza:
Szívem. Női nőgyógyászt NE! Szakmabeli vagyok! NEEE. Ha elmész jussak majd eszedbe a vizsgálat után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!