Szerintetek mi lehet ez? Jövőhéten még nem késő dokinak megmutatni?
Figyelt kérdés
A végbélnyílásom mellett és az fölött egy kicsivel egészen a kisajkak kezdetéig oldalt a nagyajkak mellett (remélem érthető) nagy piros folt van ami nagyon szokott viszketni és utána amikor pl elmegyek pisilni vagy fürödni nagyon csíp. A folyásom színre kicsi "piszkos fehér" szagra pedig van, hogy egyik részén teljesen normális a másik részén pedig büdös:S Mi lehet ez? A héten már nem tudok dokihoz menni.. és elvileg az is meglehet, hogy jövőhéten már megjön a menzeszem (még nem állt be) Addig tudnátok valami kenőcsöt javasolni ami enyhíti ezt?2011. febr. 10. 18:09
1/4 Aniangyal válasza:
Énnekem is valami hasonló volt 2 éve, és kiderült hogy gombás fertőzés. Erre én Canestein kenőcsöt használtam és jobb lett. Később visszajött akkor már felírtak egy kapszulát, aztán teljesen elmúlt.
2/4 anonim válasza:
Az a baj, hogy látatlanba nem lehet tudni, hogy pontosan mi van.
.
3/4 anonim válasza:
A viszketés leginkább gombafertőzésre jellemző (általában túrós-darabos folyással jár), nem csak nemi élet során kapható el. Mástól is lehet persze, biztosat orvos tud mondani. Nem használtál valami új kozmetikumot azon a tájon, amire allergiás lehetsz? vagy nem dörzsölte fel tanga? Addig is fokozott higiéne mindenféle illatosított kence nélkül, tiszta pamut fehérnemű, ami nem vág be, nem dörzsöl, és esetlen babahintőpor a viszkető bőrre (nyálkahártyára, szeméremrésbe nem!). Gyógyszert csak orvos vagy gyógyszerész ajánljon (és főleg ne látatlanban)!(én is csak CSVSZ védőnő vagyok, ennél többre nem tartom magam feljogosítva a korom, szakmai tapasztalatom ellenére sem)
4/4 A kérdező kommentje:
Az előfordulhat, hogy a tanga feldörzsölte. A folyásom nem darabos, teljesen normális, sőt már a szaga is kezd jobb lenni. Meg a viszketés is enyhül... De pl fürdéskor, pisiléskor még mindig nagyon csíp..:S Gondolom azért, mert nagyon kidörzsöltem, kivakartam:\\ Köszi a választ mindenkinek!:)
2011. febr. 11. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!