Miért büdös a szám? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
már 2 éve van szájszagom.. nincs lukas fogam (voltam fogorvosnál).. reggel-este mosok fogat.. már a rágóra is rászoktam, nem bírom ki nélküle. de a szájszagom miért van? légyszives segítsetek2011. febr. 7. 10:23
1/7 anonim válasza:
szerintem az emésztéseddel lehet gond! nem vagy székrekedéses? a nyelved amúgy nem lepedékes?
2/7 anonim válasza:
mindenkinek van szájszaga....nyugtasd meg magad csak van aki nem vallja be vagy nem hiszi el.
3/7 A kérdező kommentje:
nem lepedékes a nyelvem, mosom. nincs székrekedésem.
2011. febr. 7. 10:41
4/7 anonim válasza:
Itt nagyon jól összefoglalja a rossz szájszag okait és a teendőket:
5/7 anonim válasza:
Ha rendszeresen mosòl fogat és még mindìg kellemetlen a szàjszagod akkor valòszìnü hogy a gyomrod a felelös.A gyomorban a rendszertelen étkezés, gyakori alkohòlfogyasztàs,sok ràgòzàs(megemelkedett ph szint) miatt sebek alakulhatnak ki melyekben az epitelium bomlàsba kezdhet amit aztàn gàzok felszabadulàsa követ,amelyek a kellemetlen szàjszag okaivà vàlnak.Tudomàsom szerint ma màr vannak olyan tablettàk/ràgòk melyek közvetlenül
a gyomòrban fejtik ki a hatàsukat eltüntetve ezzel a kellemetlen szàjszagot.Természetesen azt ajànlom hogy keress fel egy orvost és konzultàlj vele ùgy pontosabban megtudhatod a kellemetlen szàjszagod valòdi okàt.
6/7 anonim válasza:
Próbáld meg kiskanállal lekapargatni a nyelved fogmosás után, Ha ezekután is van szájszagod, akkor nézesd meg az emésztésed.
7/7 anonim válasza:
Nyitott gyomorszáj miatt. Nálam is így van. Szopogass mentás, vagy mentolos vagy szpermintes gyógycukorkát (kevesebb gyomorsavat termel, és jobb is lesz a leheleted).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!