Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől fájhat a mell?

Mitől fájhat a mell?

Figyelt kérdés
2 hónapja folyamatosan fáj a bal mellem, annak is a bal oldala, ott kemény is. Érdekes módon csak a bal oldala kemény és fájdalmas. :S Sokszor nyilal a vállamba, a hátamba és a karomba a fájdalom, a fejemet ütném a falba néha a szenvedéstől, hirtelen érintésre fáj a legjobban. :( Menstruációm nincs 2 éve pcos miatt magától, az utolsó tavaly februárban volt de csak gyógyszerre, szóval nem a menzesz előtti fájdalom. Félek hogy valami nagy baj van. :( Magas a prolaktin szintem, gondoltam, hogy esetleg az miatt fáj, de akkor miért nem mindkét mellem? És miért csak a bal mellem bal oldala? :S 14.-én megyek uh-ra, de addig is aggódom. :( Érzett már valaki ilyesmi fájdalmat?
2011. febr. 3. 15:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Jobb ha orvoshoz mész.
2011. febr. 3. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Orvos. De ha 2 hónapja fáj így, akkor miért nem mentél már a dokihoz?
2011. febr. 3. 15:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Tudod időpontot nem másnapra kapunk... :S Febr. 14re kaptam jan. elsején időpontot. Nőgyógyásznál jártam, de a tapogatáson kívül ő sem tudott mit csinálni, ultrahangra utalt be.
2011. febr. 3. 15:32
 4/7 anonim válasza:

Üdv!

Ugyanezzel a problémával voltam három hete dokinál én is nagyon féltem de megnyugtatott. Semmit sem talált és a végére viccesen odamondta: "nyugi ami rossz lehet az nem fáj" a rákra célzott. pcom nincs "csak" 6.3as TSH-m:(

Neked szokott olyan érzésed lenni mintha zsibbadna ott baloldalon a melled? Nekem olyan is szokott lenni.

2011. febr. 3. 15:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem szokott zsibbadni, inkább sugárzik a hátamba, a karomba és a vállamba a fájdalom sajnos. :( Remélem nálam sem lesz nagy baj. Mielőbbi javulást neked. :)
2011. febr. 3. 18:54
 6/7 anonim válasza:

Szia!

Na túl vagy a dokin. Mit mondott? Minden rendben?

2011. febr. 17. 11:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is ez a problémám,és kicsit meg vagyok ijedve. Leírnád, hogy mit mondott neked a doki? Előre is köszi!
2011. márc. 16. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!