Nem tudom, h ez most mitől v miért lehet. :S Mikor vécére megyek a székleteléskor fáj. és ha hozzáérek és kicsit megnyomom akkor is. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
És análisan nem csináltam még soha,úgyhogy nem attól.Szexuális életet élek viszont. 20 éves L.2011. febr. 3. 00:24
1/8 anonim válasza:
Talán aranyér. Azt tapintható is állítólag.
2/8 A kérdező kommentje:
És az mitől lehet???
2011. febr. 3. 00:45
3/8 A kérdező kommentje:
Vagy itthon,h tudom kikezelni magamat? Nem szívesen mennék orvoshoz :(
2011. febr. 3. 00:55
4/8 Mandula11 válasza:
Felfázástól akár. Hideg helyen ültél pl.
De itt találsz több infót: [link]
5/8 Mandula11 válasza:
A gyógyszertárban lehet venni vény nékül is. a neve MastuS kenőcs. Nekem bevált :) akár kúppal együtt is.
6/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a válaszokat :)
2011. febr. 3. 01:24
7/8 anonim válasza:
A legjobb ha felkeresel egy proctológust,mert nem tudni mi van ott. Dr.Bánfalvi Pétert ajánlom,megtalálod a neten. Addig is próbáld ki a hemoclin gélt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!