A hüvelygombám mindig kiújul, a barátommal már rámegy a kapcsolatunk, mit csináljak?
már egyikünkek sincs kedve a szexhez se mert tudjuk hogy utána mindig bajom lesz. igen most mondhatjátok hogy biztos azért mert ő átadja nekem. igen ez volt. de most szedünk 10 napig gyogyszert én meg kupot is kaptam. és óvszerrel dugtunk a 3. napon és megint előjött.
már egyikünknek sincs kedve ehhez.
viszont nem nála kezdődött mert már akkor volt hüvelygombám folyamatosan amikor még szűz voltam.
mit csináljak?:S
"és óvszerrel dugtunk a 3. napon"
Ki kellett volna bírni a kezelés végéig. Attól, hogy használtok óvszert, a hüvelygomba még átadható...
Vagy gondolkodj el, hogy mi lehet az, ami hajlamosít a gombára. Szedsz pl. fogamzásgátlót?
igen szedek már előtte is volt ilyen problémám!
nem volt kenettenyésztés. a doki mindig csak találomra írt fel gyogyszert. a párom lehet nem is fertőz meg ő nem volt orvosnál a nőgyogyász irt fel neki is.
most nem is ez a legnagyobb bajunk. hanem hogy már olyan régota van. már tuti hogy több tizezreket költööttem kupokra meg gyogyszerekre.
és a legnagyobb baj. hogy jó meggyogyulunk. de elment a kedvünk a szextől :S
pont az a baj, hogy nem gyógyultok meg, hanem csak enyhülnek a tünetek, ezért kéne a kenettenyésztés
egyáltalán milyen tüneteid vannak és mit írt eddig a dokid fel?
már annyi félét pfuu..
klion-d
pevaryl-g
supplin
fluconer
canesten
valami c betűs hüvelykúp :D most nem tudom a nevét
ilyeneket...
hát a tüneteim. krémszerű folyás. szagos fehér néha sárga. most pl sárga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!