Milyen gyógyszert vagy készítményt tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Nagyon vékony és magas vagy, 15 éves lány. 170cm 50kg kb. Mellem és seggem semmi. Létezik olyan készítmény, ami hízlal, erősít.2011. jan. 30. 22:25
1/3 anonim válasza:
Hát gyógyszer nem. Ezt mint gyógyszerész mondom, van tapasztalatom, hogy ezek nem használnak a "betegeknek". Az étrendedet változtasd meg, több kiadós ételt egyél és naponta többször. Ja és mozogj sokat, akkor lesz "segged" is meg szép alakod !
2/3 anonim válasza:
Az előző válaszolót kérdezném: a Peritol sem használ? Az én kérdésemre ugyanis ezt a választ adták, és még nem próbáltam ki, de ha az is fölösleges, akkor hagyom is inkább.
3/3 anonim válasza:
A Peritol is beleavatkozik a szervezet biokémiai folyamataiba. Az én személyes véleményem az, hogy sport, normális étkezés kell. Ez keményebb "meló", de nem károsítod a szervezeted és jobb alakod is lesz ! Egy gyógyszer nem csinál neked szép testalkatot meg formás feneket, ezt ne felejtsétek el. Attól hogy kényelmesebb bekapni a tablettát, NEM jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!