Normális menszesz előtt a rossz közérzet?
Figyelt kérdés
2007. jún. 1. 15:56
1/6 anonim válasza:
Igen, szerintem normális. Nekem is rossz szokott lenni a közérzetem, néha szédülök, fáj a fejem. Ezek a tünetek néha már 1 héttel a menstruáció előtt is jelentkeznek.
A fizikális tünetek mellett nyugtalanabb, idegesebb is szoktam lenni.
2/6 anonim válasza:
Engem is megvisel, mielőtt megjön. Arról veszem észre, hogy minden hülyeségtől a plafonon vagyok, és ingerültebben reagálok mindenre. Nekem a jobb oldalon a petefészkem környékén szokott görcsölni. Ez is egy jel lehet.
3/6 anonim válasza:
Nekem is szurkáll az egyik petefészkem rendszerint,és egy héttel a menszesz előtt már vannak hasgörcseim,puffadás...sokáig szivat,mire tényleg megjön!:)))Szar,de kitartás!!!
4/6 anonim válasza:
nekem már 1 héttel előtte(jóval..) a fejemtől egészen a méhemig biztos hogy elkezd fájni valami. hányingerem is van.. depressziós leszek nyűgös mindennap sírok rosz kedvem van legszivesebben mindenkit melegebb éghajlatra küldenék. stb... szörnyű
és az első napos görcsölésekről mikor felülni nemtudok.. neis beszéljünk
és 16 éves vagyok.. előttem az élet:D
5/6 anonim válasza:
Totálisan a menszes minden szar fájdalom vagy letörtség normális sajna:( Nekem rendszeren émelygés rohadt görcsök de úgy hogy az egészet végigsirom mert összegömbölyödésen kivül nem tudok hogy lenni.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!