Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges, hogy a nőgyógyászo...

Lehetséges, hogy a nőgyógyászom felsértett belül a rákszűrésnél?

Figyelt kérdés

tegnap voltam rákszűrésen és tegnap még semmi furát nem érzékeltem ...

Ma reggel viszont amikor elmentem wcre láttam, hogy kevés,enyhén barnás folyás jött ki belőlem :S (olyan volt a színe, mint a menstruáció utáni 1-2 napban, amikor nem tisztultam még ki maximálisan.)

Nem volt félelmetes dolog, de azért egy picit aggaszt, hogy mi lehetett ez...

Esetleg valakinek valamilyen ötlete ?

Lehetséges, hogy a doki felsértett belül??

2011. jan. 29. 13:15
 1/2 anonim ***** válasza:
75%

elképzelhető

pár éve rákszűréskor benn volt egy gyakornok is,nődoki ismer rágóta,megkérdezte,hogy engedném-e h a gyakornok is levegyen mintát a rákszűréshez...

én idióta hagytam,had gyakoroljon,valahol el kell kezdeni...nah soha többet...ugy felsértett,ömlött a vér belőlem,3 napig speciális tampont kellett hordanom...plussz napokig barnáztam utána..

gyanusan neked "csak" picit sértette fel a szöveteidet

nyugi,elmúlik

2011. jan. 29. 13:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Én ma voltam nőgyógyásznál és mikor hazaértem, akkor láttam én is, hogy eléggé barnás folyásom van. 10-ére hívatott vissza, majd megkérdezem tőle ez mitől volt...
2011. febr. 1. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!