Fog. Gátlót szedek. Ma kéne megjönnie, mikor pisiltem és kitöröltem véres volt, de csak kicsit halványan piros. A betéten semmi vér. Van ilyen?
Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 15:38
1/22 anonim válasza:
Minden szem gyógyszert bevettél? Nem maradt ki egy sem? Antibiotikumot nem kellett szedned?
2/22 anonim válasza:
Persze,pisilésnél kicsit "erőltethetted"így jobban látszott a wc papíron.Hamarosan a betéten is fog.
3/22 anonim válasza:
ha ma kéne megjönnie akkor az jo jel,holnapra vagy estére beindul.
ha nem jön meg akkor lehet felfaztal,ami véres vizelettel,es fájdalommal jár.
ha ne aggodjha nem fáj,meg fog jönni holnapra
4/22 anonim válasza:
Nem katasztrófa, ha tabletta mellett sem órára pontos. Ha szünetben megjön, akkor nincs gond. Nem szabad feleslegesen problémákat gyártani.
5/22 A kérdező kommentje:
de szedtem antibotikumot, és aztörtént hogy beszedtem, és 1 hétig használtunk még utána óvszert. szombaton telt le a 2. hét, és szombat délután a párom belémrakta óvszer nélkül, de nem ment el. pár percig volt csakbennem.
2011. jan. 28. 15:46
6/22 anonim válasza:
az antibiotikum gyengíti a fog. gátló hatását-jó választás volt az óvszer használata-VISZONT-az előváladéktól is teherbe lehet esni-még ha kicsi az esély is rá. Én nem aggódnék még a helyedbe-ha nem jön meg úgy 2-3 nap múlva, tesztelnék mindenképpen első pisiből (második voltam).
7/22 anonim válasza:
bocs félreírtam....az előzőnél az első válaszoló voltam:D bocsi a másodiktól:(((
8/22 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.. nagyonn ideges vagyyok :(((
2011. jan. 28. 15:51
9/22 anonim válasza:
Teljesen feleslegesen idegeskedsz. Egy hétig használtatok óvszert. Nincs gond.
Akkor parázz, ha egyáltalán nem jön meg szünetben.
10/22 anonim válasza:
Próbálj ne idegeskedni, mert attól is késhet:S
Amúgy mennyi idős vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!