Belgyógyászaton mit csinálnak?
Figyelt kérdés
aki volt már ott, leírná mit vizsgálnak?2011. jan. 27. 13:10
1/6 anonim válasza:
Ne haragudj,de ez attól függ mi a panaszod.
2/6 anonim válasza:
én úgy tudom a háziorvosok is belgyógyászok.
3/6 anonim válasza:
a háziorvosok nem belgyógyászok. az két külön szakma az orvosin belül. persze el lehet végezni mindkét rezidensit. a belgyógyásznál tényleg sokmindent csinálhatnak...
4/6 anonim válasza:
Belgyógyászat témakörébe tartozik az összes belső szerved, ezeket tudják vizsgálni, panasztól függően a Kardiológián, Endokrinológián, Diabetológián, Nephrológián, Haematológián, Gasztroenterológián, stb. Nagyon általános a kérdésed, így nem lehet pontosabb választ írni.
5/6 anonim válasza:
Belgyógyászhoz akkor szoktak fordulni,amikor fáj a gyomra az embernek,rossz széklet,aranyér...Ha gyomor és bélproblémád van akkor előszőr megtapogatja a gyomrod,hasad...ezután csinálhat ultrahangot,vérvételre küldhet,ételallergiateszteket,végül tükrözés.Nekem ilyen sorrendben csinálta meg a dolgokat...és kiderült hogy laktózérzékeny vagyok,baktérium van a gyomromban,és eltávolított szerencsére egy jóindulatú daganatot a vastagbelemről.
6/6 anonim válasza:
Utolsótól kérdezem, hány éves vagy ha nem vagyok indiszkrét?
Először végbéltükrözésed volt, és utána csináltak vastagbéltükrözést? Végbéltükrözésnél látszódik ha valami nincs rendben a vastagbélben, vagy lehet következtetni ha valami nincs rendben a vastagbélben végbéltükrözésnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!