Ha gombás fertőzésem van akkor is megcsinálja a rákszűrést?
Szia!
Én folyton be voltam/vagyok gyulladva, neked eddig mindig megcsinálták. A fehér folyás normális, ha bővebb vagy sárgás színű, esetleg büdös akkor talán gomba lehet a háttérben vagy felfázás, petefészek gyulladás. Szerintem mikor elmész rákszűrésre nézesd meg magad a dokival és ő el fogja dönteni, hogy gomba vagy micsoda és ha kell kezeli. Szerintem meg fogják csinálni a rákszűrést.
Hát, úgy látom, az én dokim az egyetlen, aki azt mondta, mikor rákszűrésre mentem eredetileg, de kiderült, hogy fertőzésem is volt (nem éreztem semmit, viszketést, csípést, irritációt, fájdalmat, csak kicsit bővebb folyásom volt), hogy először gyógyuljak meg, írt fel kúpot, gyógyszert, és csak azután csinálja meg a rákszűrést, addig nem.
Menj el nyugodtan, az is lehet, hogy megcsinálja, "rosszabb" esetben (ha tényleg van valami fertőzésed) felír valamit, és ad egy új időpontot a rákszűrésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!