Lányok ti ráültök a nyilvános wckre?
Pl suliban, reptereken.. És a barátaitoknál?
Kaptatok már el valaha valamit biztosan azért, mert ráültetek a wcre?
Suliban, meg mindenhol úgy ültem rá, hogy WC papírt tettem az ülőkére. Valahogy még így is elkaphattam valamit, mert éreztem, hogy a folyásom büdösebb lett... Elmentünk a nőgyógyászhoz, és vmi kenőccsel bekente - belül - a (nem tudom, hogy mondjam egyszerre szépen, és érthetően) segglyukamat. Nem volt valami kellemes élmény ilyen fiatalon... :S
Azóta csak itthon ülök rá, barátoknál a "WC papír ülőkére tétel" módszert használom. :)
13/L
1. mondatom: Kivéve otthont :D
Rokonoknál szintén ráülök normálisan.
NEM, csak ismerősöknél, és itthon!!
Ha muszáj lenne akkor wc papír az ülőkére és kész...
Én úgy általában a környezetből ítélem meg, hogy ráüljek e avagy sem, így aztán azt sem jelenthetem ki, hogy csak a rokonoknál ülök rá, mert közülük sem mindenkinél!
Kaptam már el gombás fertőzést úgy hogy rá sem ültem, azóta igyekszem a combjaimat is a lehető legtávolabb tartani!
Suliban, koliban, sehol nem ülök rá, nyilvános wc-kre mégannyira sem! A nagy dolgokat igyekszem kibírni hazáig, ha nem megy, akkor pl suliban tudom melyik mellékhelyiséget használják az épületben legkevesebbszer, oda megyek, és vagy 4 réteg wc papírt rakok az ülőkére. Ahogy előttem is mondták, én sem használom azt a papírt, amit előttem összefogdostak... ez is lehet már inkább finnyásság, de én nem is a gyógyszerek, kenőcsök árát hoznám fel arra miért vagyok ilyen... sokkal inkább a kellemetlenséget amit egy ilyen fertőzés okoz!
szia!
Én csak otthon ülök rá, vagy wc-papírozom. Külföldi nyaralásnál pedig úgyis van nálunk fertőtlenítő tisztítószer, és körbetisztogatjuk a fürdőszobát használat előtt. Ha már ott vagyunk 1-2 hetet, érdemes kitakarítani előtte a fürdőt. Utána már biztonságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!