Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 1. Ez valami fertőzés, vagy...

1. Ez valami fertőzés, vagy mi? (bővebben lent) 2. Korai, vagy mikor kéne? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

1. 13 éves vagyok, hetedikes. Ebben a tanévben kezdtem el menstruálni.

Kb eddig 5ször volt meg..

Ez idő alatt mindig egészségügyi betétet használok, amikor nincs meg akkor mindig tangát hordok, de tisztasági betéttel végig, mert sárgás, ilyen savanyú szagú váladékom van..

2. Tampon mikor kéne használnom?

2011. jan. 23. 20:04
 1/2 anonim ***** válasza:

lehet hogy a váladék összetételed nem alakult még ki teljesen a ciklushoz, de ha zavar menj orvoshoz.

Tampont meg bármikor elkezdhetsz használni, szerintem az jobb is mint a betét, mert higiénikusabb és nem kell félni hogy kifolyik valahol stb..

2011. jan. 23. 20:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Az egészséges hüvelyváladék savas. Ha csak a nap végére a bugyidon sárga a folyás, akkor semmi baj. De ha már sárgán folyik ki a puncidon, akkor jobb ha orvoshoz mész. A második kérdésre a válasz, tampont már kezdettől fogva használhatsz.
2011. jan. 24. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!