Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehetett ez az izé, ami a...

Mi lehetett ez az izé, ami a hüvelyemből kijött? :S (finnyások ne olvassák el)

Figyelt kérdés

Tegnap este feküdtem az ágyban éshát benyúltam a bugyimba, nem is az a lényeg, és éreztem, h van vmi a hüvelyemben... Először azt hittem, valami daganat, vagy nem tudom, és megfogtam és kiszedtem, de akkor már majdnem bőgtem, annyira megijedtem, hogy mi lehet az, felkapcsoltam a villanyt, és akkor láttam meg, hogy... na hogy írjam le... szóval úgy nézett ki -bocsánat a kifejezésért- mint egy nagy darab t*kony, csak annál sokkal de sokkal nagyobb volt, meg szilárdabb... Mi a fene lehetett az??? :S Tapasztalt már valaki ilyet valaha??? Amúgy szagtalan volt... Meg semmi panaszom nincsen, nem is volt...

20L

2011. jan. 23. 01:19
1 2 3
 21/21 tilka ***** válasza:
szerintem sem természetes, menj csak el dokihoz. Úgyis állandóan dokkerhez kell majd járni a nemi élet után. Nem is baj, ha keresel egy dokit.
2011. jan. 24. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!