Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehetett ez az izé, ami a...

Mi lehetett ez az izé, ami a hüvelyemből kijött? :S (finnyások ne olvassák el)

Figyelt kérdés

Tegnap este feküdtem az ágyban éshát benyúltam a bugyimba, nem is az a lényeg, és éreztem, h van vmi a hüvelyemben... Először azt hittem, valami daganat, vagy nem tudom, és megfogtam és kiszedtem, de akkor már majdnem bőgtem, annyira megijedtem, hogy mi lehet az, felkapcsoltam a villanyt, és akkor láttam meg, hogy... na hogy írjam le... szóval úgy nézett ki -bocsánat a kifejezésért- mint egy nagy darab t*kony, csak annál sokkal de sokkal nagyobb volt, meg szilárdabb... Mi a fene lehetett az??? :S Tapasztalt már valaki ilyet valaha??? Amúgy szagtalan volt... Meg semmi panaszom nincsen, nem is volt...

20L

2011. jan. 23. 01:19
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek :) megnyugodtam

orvoshoz elmennék, ha lenne egyéb panaszom, vagy legalább ha ugyanez mégegyszer megismétlődne, de így nem :)

2011. jan. 23. 14:18
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát már elnézést, de nem mondjátok komolyan, hogy ez normális!!! Nálam még ilyen nem fordult elő, pedig 24 vagyok! Ha folyás lett volna,akkor már eleve nem lehet szilárd állagú! Olyan könnyen rávágjátok, hogy ez "tök normális dolog", hát besz*rok rajtatok!

Menj dokihoz!

2011. jan. 23. 18:46
 13/21 anonim ***** válasza:

en is azon gondolkodom, hogy mit irja mindenki, ez normalis, folyas.. leirta, hogy szilard volt, amit meg tudott fogni, ki tudta szedni, es egybenmaradt. en egy gombolyu nyalkas valamit kepzelek, es szerintem ez rohadtul nem normalis, hogy ilyen van a huvelyedben.

amugy is ideje egy rakszuresnek, ugyhogy menj orvoshoz!

23/l

2011. jan. 23. 22:22
 14/21 anonim ***** válasza:
Igenis normális ha nincs szaga és fehér. Előfordul hogy besűrűsödik pl akkor is ha nem iszik megfelelő mennyiségű folyadékot. A takony is van hogy folyik van hogy csomós...
2011. jan. 23. 22:52
 15/21 anonim ***** válasza:

Hát érdekes, és szerinted az is normális, hogy kihúzta a hüvelyéből és igy is szilárd maradt...érted???? Kihúzta a hüvelyébőőőől!!!

Hát én nem értelek titeket de komolyan.

2011. jan. 23. 22:56
 16/21 anonim ***** válasza:
Ja ,és a folyást pedig érzed a hüvelyedben? Mert én rohadtul nem! Max ha már a bugyimban van! Vagy kint, de nem a huvelyemben
2011. jan. 23. 22:58
 17/21 anonim ***** válasza:
56%

22.56:

A fika nem marad egybe ha kihúzod az orrodból??? Ha nem emlékszel a gyerekkorodra próbáld ki most...

2011. jan. 23. 22:58
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
OK, akkor hajtsd a magadét, bár ha neked ez mindennapos és természetes dolog, akkor nem irigylem azt a férfit aki lefekszik veled. Még jó, hogy azt nem irod, hogy én vagyok abnormális amiért azt mertem irni, hogy ez nem természetes dolog!
2011. jan. 23. 23:04
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem mondtam egy szóval sem hogy nálam ez lenne a szokásos, sőt azt sem írtam, hogy lett volna már nekem ilyen. Csupán annyit állítottam hogy előfordulhat, és ez nem egy betegség jele.
2011. jan. 23. 23:07
 20/21 A kérdező kommentje:

"Nem mondtam egy szóval sem hogy nálam ez lenne a szokásos, sőt azt sem írtam, hogy lett volna már nekem ilyen. Csupán annyit állítottam hogy előfordulhat, és ez nem egy betegség jele."

Én is így értelmeztem, amit írtak az emberek.

2011. jan. 24. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!