Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon lóg a cicim, pedig még...

Nagyon lóg a cicim, pedig még csak 15 éves vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon,de nagyon zavar,és tudom,hogy majd a nemi életben is fog, melltartó sincs olyan ami jó lenne,nyakba se akarom rakni,push up-osat anyu nem enged, alig várom,hogy 18 legyek,és mehessek plasztikai műtétre.

de nem tudom,hogy ez hogy van,ha sokat viselek melltartót,akkor lógni fog,vagy pont az ellentetje, mindenki mást mond?és ha esténként masszírozgatom?

normális válaszokat kérek:S ígyis nagyon rossz nekem,ne rontsatok a helyzeten!kérlek.

2011. jan. 22. 22:59
 1/9 ezvan:D válasza:
hát...esetleg sport melltartó? lehet lefogná és nem érzenéd h log...sztem ezt melltartóval lehet orvosolni csak meg kéne találnod a megfelelőt
2011. jan. 22. 23:11
 2/9 A kérdező kommentje:

de nekem akkor van a legnagyobb bajom,ha leveszem:S:S:

UU kb ilyen a ˘˘ helyett:S:S:S

2011. jan. 22. 23:28
 3/9 anonim válasza:

Nagyon nagy a melled? Ha igen, akkor ez valamennyire természetes, viszont nem értem hogy anyukád miért nem engedi a push-up melltartót, azzal sokkal jobban éreznéd magad. Nekem pl egyáltalán nincs nagy mellem, sportoláskor mégis mindig push-upot hordok, mert az a legkényelmesebb (sportmelltartók tesztelve és kukába dobva).

A vélemények amúgy megoszlanak és asszem nem én leszek, aki fényt derít az igazságra (mert fogalmam sincs róla), de annyit tudok tanácsolni, hogy ha nem akarsz még jobban lógni, mindig válassz jól tartó melltartót sportoláshoz.

2011. jan. 23. 05:02
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem fogadd el a cicid olyannak, amilyen, mert így is lehetsz nagyon szép! :)
2011. jan. 23. 08:10
 5/9 anonim ***** válasza:

ne ijedj meg ettől, még egy-két évig fejlődhet a melled, és egészen meglepően sokat, szóval majd ha 18-20 leszel és akkor is ilyen, akkor majd elkezdhetsz aggódni.

a mozgás, ahogy emelkedik és süllyed a mell futásnál sokaknál kinyújtja az izmot, sokaknál viszont megerősíti és feszesebb lesz. nem tudom, te melyik típusba tartozol, de én a helyedben sportolnék valami ilyesmit, akár helybenfutás/topogás otthon 5-10 percig naponta, sokat segíthet :)

még akár a masszírozás is, a hideg-meleg váltakozó zuhany (erősíti az izomrostokat).

sok sikert és fogadd el magad! :)

2011. jan. 23. 14:36
 6/9 anonim ***** válasza:
55%

Hideg-meleg váltózuhany szerintem is hatékony a feszesítésben. Hordjál melltartót, aminek a mérete pont passzol (kosárméret és körméret is fontos), és jól tart.

Ha nagy a melled, természetből adódan nem fog úgy állni, mint a plasztikázott, betonkemény műmellek.

Ne aggódj, ha lóg egy picit, nem fogja zavarni a fiúkat, hiszen a legtöbben mindenféle mellett szeretnek (úgy van ez, mint Gombóc Artúr a csokival:-))

Nekem iszonyat komplexusaim voltak a D kosaras, tizenéves koromtól kissé megereszkedett melleim miatt, de eddig soha senkinek nem volt rá panasza, sőt...Mostmár teljesen megbarátkoztam vele.

2011. jan. 24. 00:13
 7/9 Lily Aldrin válasza:

Ha teltebb vagy az is lehet ok...

Egyébként ajánlom a mellizom erősítő gyakorlatokat, kis súllyal edzés.

Illetve szerintem beszélj anyukáddal a melltartóról, mert nem egészséges a nem megfelelő melltartó. Ajánlom a középutat, ha nem sportmelltartó, de nem is push up, akkor előreformázott.

Ebbe nem kell tömködni "betéteket" de nem csak egy sima tartástalan szövet fedi a kebleket:), mondjuk egy vékony szivacsréteg:)

Amúgy, nyugodtan mondd el édesanyádnak a problémád, és kérj tőle tanácsot:)

2011. jan. 26. 12:26
 8/9 anonim ***** válasza:

lehet kapni elasztikus anyagból toppokat.Az nem melltartó,hanem inkább cicifixnek mondanám.

Mond meg anyukádnak,hogy kell neked mert torna közbe mozog és téged zavar.

Egyébként, ha rögzíted akkor nem nyúlik meg a bőr.Nekünk is azt mondták,hogyha melltartót hordunk idejekorán akkor nem lesz izom ami tarja és lógni fog,EZ NEM IGAZ,PONT FORDÍTVA.

Én 59 éves vagyok és mindig nagy cicim volt,két gyermeket szoptattam és még a mai napig is ,csak kicsit lóg.Ja és elég nagytestű vagyok,,"kövér".

2015. ápr. 19. 13:12
 9/9 anonim ***** válasza:

****ezt kifelejtettem

[link]

2015. ápr. 19. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!